Pages

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Skonsseja ja pohjoistuulta. Leikkejä ja mäenlaskua. Loskaa ja kuraisia koiria. Metsäretki ja jumiin jäänyt auto (minä ajoin,myönnetään:)). Palelevia sormia ja kuumaa teetä. Vihdoin virkkaamisen opettelua ja kärsivällinen opettaja. Istumaan oppinut Elli joka istuu ihan koko ajan ja yhä vain tämä ihana,huumaava valo. 

Scones and northern winds. Plays and sliding. Slush and dirty dogs. A trip to a forest and a stuck car (I admit,I was driving:)). Freezing fingers and hot tea. Finally learning how to crochet and a patient teacher. Elli who learned how to sit and is now sitting all the time and still this lovely,stunning light. 

20 kommenttia :

 1. Noi skonssit näyttää niiiin hyviltä.Oon sokerilakossa.Porsaanreikä; hunaja sallittu :) Mut leivonnaiset pannassa mikä on miulle ihan tuskaa.Mut kesää kohti mennään ja olis kauheen kiva mahtua kesävaatteisiinsa.Ja samalla ehkä estää diabeteksen puhkeamista,piikittäminen raskausaikoina riitti.Mut on tää silti kamalaa,pääsiäinen kaikkine sitruunatorttuineen ja suklaan ylensyönteineen edessä.
  Ihana kylkimyyryläinen mekossaan,just sellanen asento josta vois periaatteessa viel kellahtaa selälleen mut todennäköisemmin jo kammetaan istumaan.
  Olipa viisasta sanottavaa miulla,taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa,ei aina tarvitse eikä pidäkään olla viisasta sanottavaa! :)
   Kylkimyyryläinen on hyvin kuvaava,Elli on juuri sellainen. Ja aika usein tuosta asennosta kellahtaa vielä selälleen mutta nyt istuu melkein koko ajan,ei malta kölliä.
   Ja apua,sokerilakko. En pystyisi. Kokeiltu on monta kertaa ja aina on epäonnistunut,olen vain sitten syönyt kaikkea muuta kamalasti ja lopulta vielä herkkuja kun en ole saanut itseäni kuriin:) Mutta,kiusallanikin sanon että skonssit oli ihania..:) Pääsiäinen on tarpeeksi paha ilma sokerilakkojakin,tsemppiä!

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja virkkauksia! Heti tulee mieleen että kukkapaloista saisi ihanan peiton tai vaikka kevätkaulaliinan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ystäväni juuri tekee peiton noista kukkasista,siitä tulee niin hieno! Minun pitää vielä jatkaa harjoitteluitani,aika hakusessa on vielä tuo virkkaaminen..:)

   Poista
 3. Tuli taas sellainen "osaisinpa virkata"-olo.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vasta opettelen,nuo on ekat virkkaukseni ylä(vai ala?)asteen jälkeen. Kivaa on,mutta tarvitsen vielä paljon lisää harjoitusta. Opettele sinäkin,on helpompaa kuin pelkäsin!

   Poista
 4. Voi, ihana tuo heinäpuska! Muistui, että maailmassa on muitakin ääniä (kuivien heinien kahinaa ja rapinaa) kuin pakkaslumi tai sora kenkien alla. Ei niissäkään mitään vikaa ole, mutta onhan kuivunut heinä ihan kaikkea muuta (:

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rannassa oli ihania kuivia heiniä,kaunista keltaista kaiken lumen keskellä. Minäkin olen kyllästynyt lumen narskumiseen,nyt pitäisi olla loskaa vaikka se ei ole kyllä yhtään kivaa. Mutta sen jälkeen olisi kuivaa! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 5. kauniita tunnelmia. Minä osaan (ehkä) virkata,mutta kutomisen kanssa on mula kyllä vähän niin ja näin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja heh,minulla on kyllä ihan molempien kanssa niin ja näin. Kutoa osaan kaikkea superhelppoa ja virkkamisesta en tiedä sitäkään..tuo kukka oli helppo kun oli opettaja vieressä mutta ilman häntä menikin sormi suuhun..:)

   Poista
 6. Kaunista teet virkaten!Ja voi kyllä aivan ihanaa on valo kunpa saisi vielä lämmintäkin pian...
  hyvää viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Tänään ehkä hitusen lämpimämpää,tuntui hyvältä vaikka olinkin ulkona vain hetken. Valo on ihana,en halua että se menee pois! Hyvää viikonlopun jatkoa sinullekin!

   Poista
 7. Well done!! I like the result!
  is very funny how stands firm Elli!
  Beautigul mug, where did you bought it?

  VastaaPoista
 8. Täällä on kyllä niin kauniita kuvia. Selailin tässä blogia eteenpäin ja aina vain ihanampaa ja ihanampaa. Mistä tapaat etsiä noita sun mekkoja ihanissa kuoseissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että,kiitos kovasti! Suurin osa mekoista on kirpareilta,aika paljon myös ihan H&M:n alerekeistä:)

   Poista