Pages

perjantai 3. toukokuuta 2013

Kauniita keväisiä päiviä. Pihahommia,kävelyitä,ystäviä,kaikenlaista mukavaa. Metsässä sinivuokkojen meri,vaan kohta se on täynnä valkovuokkoja. Ja ihan pian on hiirenkorvia! On niin ihanaa seurata kevään etenemistä,varsinkin kun viime toukokuu oltiin reissussa. Tänään tehtiin kauppareissu ilman takkeja kylmästä tuulesta huolimatta ja Ellikin sai uuden kesähatun. Tekee mieli jäätelöä ja hedelmiä ja salaatteja. Tekee myös mieli järjestää,raivata,tyhjentää,keventää. Ja kutoa ja ommella. Kevät!

Beautiful spring days. Gardening,walks,friends,all kinds of nice things. There's a sea of flowers in the forest and soon it's full of wood anemones. And it won't take long to all those leaf buds to open! It's so wonderful to see spring go forward,especially when we were travelling last May. Despite the cold wind we went to the store without jackets and Elli got herself a new summerhat too. I feel like eating ice-cream and fruits and salads. And I also feel like organizing,clearing,emptying,lightening. And to knit and to sew. Spring!

12 kommenttia :

 1. teen postauksen sun blogista huomenna, käykö? lainaisin pari kuvaa ja ylistän vähän...tää liittyy yhteen haasteeseen mis pyydettiin esitteleen blogeja, tosin sun blogi ei oo varmastikaan mikään "pieni" blogi mut haluun vaan mainostaa :D ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki käy,kiitos vaan jo nyt mainostuksesta! :D ja hmm,eipä tämä mikään isokaan blogi ole..:)

   Poista
 2. Hi Niina, Totally agree with you about the joys of spring - funny how happy sun, growth outside and flowers can make us feel. It is a reward for getting through the long months of winter, I suppose. :) Wishing you a lovely weekend - love your May photos! greetings from Canada, Ellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear:) Hope you had a great weekend too! And yes,those long and cold winter months really makes spring feels soooooo lovely!

   Poista
 3. Toiseksi viimeinen sinivuokkokuva on todella kaunis!
  Minä olen ehtinyt nähdä sinivuokkoja vain töissä, enkä silloin voi ruveta niiden kanssa vehtaamaan. On ollut sääli painaa vain lujaa ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja oi,ei ole kivaa jos joutuu ohittamaan kukkasia..toivottavasti olet päässyt jo ihailemaan vuokkoja!

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja ihana tyyli sulla. T: toinen Ellin äiti, meidän Elli Molla Inkeri, Inkeri siis, on vaan n. vuoden vanhempi. Täytyy alkaa kyläilemään täällä kun oli niin ihanan seesteisen oloisia kuvia, omien vastapainoksi :D, ei vaan, luonnonkauneus pysäyttää muakin, kamerankin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla että tänne löysit ja aiot kyläillä jatkossakin:)

   Poista
 5. Samat on mietteet täälläkin. Tekee mieli karsia ja keventää, sekä fyysisesti että henkisesti.

  Ja perhonenkin jo! Minä en ole vielä nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en vain mistään meinaa löytää aikaa siihen karsimiseen,aina jää kesken jos aloitan. Ja fyysisestikin pitäisi joo,mutta itsekuri on olematon ja se hetki kun molemmat tytöt nukkuvat ja voi istua vihdoin alas..no,se on vain kruunattava teellä ja suklaalla:)

   Poista