Pages

maanantai 6. toukokuuta 2013

Takana harmaa,sateinen ja vähän ankea viikonloppu. Ja ihana,aurinkoinen ja hyväntuulinen maanantai. Kerrankin niin päin! Kuvissa mm. tämänpäiväisiä maalailuja ja valmiit taideteokset,pikkusiskon (joka onkin jo yhtäkkiä aika iso!) synttärikakku,kaukosäätimiä varasteleva Elli,myllätty piha (mies teki kolme päivää töitä kellon ympäri,salaojitus käynnissä..huh!),säälittävä ompelu-yritys ja paljon ihanaa vihreää,mitä löytyy nyt ihan joka puolelta!

Grey,rainy and a bit gloomy weekend behind. And lovely,sunny and joyful Monday. For once it's that way around! In the pictures there are,among other things,today's paintings and ready art pieces,my little sister's (who suddenly isn't that little anymore!) birthday-cake,Elli stealing our remote controls,our rummaged yard (E. worked for three days round the clock,doing subsurface drainage..oh!),pathetic attempt to sew and lot's of lovely green,which can be found everywhere now!

13 kommenttia :

 1. Kevät on siellä niiiiin paljon pidemmällä, kuin täällä Helsingissä!
  Ihana Elli ja kaukosäädin; mikä niissä vempeleissä niin viehättääkin pikkuisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on vai? Luulisi olevan toisin päin! Ja niinpä,sen kun tietäis..kaukosäätimet,puhelimet,avaimet ja mun lompakko on Ellin ehdottomat lempparit,omat lelut ei juuri kiinnosta. Sama oli siskolla joskus myös:)

   Poista
 2. Me maalasimme tytön kanssa joskus taannoin palapelejä ja annoimme yhden lahjaksikin. Nuo ovat aika hauskoja! Tosin meillä maalattujen palapelien koottavuus ei ole ensiluokkaista, mutta kyllä niitä voi silti yrittää laittaa kokoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjaksihan noita voisi myös antaa,kiva idea! Ja juu,ei ollut mikään paras koottava mutta kyllä se jotenkin onnistui:)

   Poista
 3. I love that small painting on picture 11

  VastaaPoista
 4. Pieni on iso♥
  Onnea !Ja toivon sinulle oikein paljon kaikkea hyvää kevätpäiviinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Maria! Pieni tosiaan on jo ihan liian iso..oi että.

   Poista
 5. you always have lovely flowers around the house

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love to pick flowers from our yard or from the woods and I really love to have lot's of flowers around the house now..when it's autumn and winter that's impossible:(

   Poista
 6. Hi, Niina!
  I love your photos. They are vonderful. Can you tell me which kind Nikon model you have?

  Sanita

  VastaaPoista