Pages

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hellepäiviä,ukkoskuuroja,ihania herkkuja ja söpöjä tyttöjä. Ollaan oltu puistoissa ja rannalla,kylässä ja kotonakin vähän. Syöty ensimmäiset uudet perunat ja kotimaiset mansikat. Nähty hieno vanha Fiat ja kukkiva juhannusruusu. Iltaisin olen lukenut liian myöhään,nauttinut valoisuudesta ja jättänyt kotityöt tekemättä. Huomenna työpäivä,joten nyt nukkumaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Hot days,thunder showers,lovely yummies and cute girls. We've been at parks and at a beach,visiting friends and staying at home too. We've eaten the first new potatoes and strawberries. Seen great old Fiat and blooming midsummer-rose. I've been reading too late in the evenings,enjoying the brightness and leaving the housework undone. I'm working tomorrow,so now it's time to go to bed. Have a wonderful weekend! 

7 kommenttia :

 1. ♥Kiitos suloisesta postistasi !
  Ja ihanaa kesän jatkoa edelleen,
  lämpimin ajatuksin
  maria
  joka pian suuntaa kohti majakkaelämää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Kiva jos posti oli mieleistä:) Ja oii,teillä tulee varmaan olemaan niin mahtava reissu!! Pitäkää hauskaa!

   Poista
 2. Lovely, as ever. Enjoy summertime. here, it has not begun yet, can you believe it?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! But oh..still cold there? Not nice:( Hope summer start soon!

   Poista
 3. Oi, onpas kiva nähdä näitä kuvia täällä! Kaikin puolin blogi vaikuttaa oikein mukavalta ja kuvat ovat todella kauniita! :)

  VastaaPoista
 4. these purple flowers
  make my mood!

  VastaaPoista