Pages

torstai 13. kesäkuuta 2013

 Sekalaisia kuvia,sekalaisia kuulumisia. Lämpö on vaihtunut viileyteen ja sateisiin,sukkahousuihin ja villasukkiin. Olen hoitanut tylsiä asioita,ollut kiireinen tekemättä mitään ja stressanut huonoa rahatilannetta mikä huononi entisestään kun tiputin puhelimen asvalttiin ja näyttö on nyt sadoilla säröillä. Toimii kyllä,mutta en tiedä kuinka kauan. Voi huokaus. Onneksi ollut kivojakin juttuja. Näin vihdoin ystäväni pienen suloisen pojan,Elli oppi heiluttamaan ja näyttämään kieltä (tarpeellisia taitoja:)) ja on ollut muutenkin aika ihana ja rahatilanteesta huolimatta uskaltauduin kirpparille ja löysin eurolla maton ja kahdella maljakon. Ja tulin niin iloiseksi tästä - kerrankin vanha talo säästyi purkamiselta! Jos jaksatte,niin klikatkaa videota..aika hauskan näköistä kun talo kulkee teitä pitkin:) 

Miscellaneous pictures,miscellaneous things. Warmth has changed into coolness and rain,tights and woolen socks. I've taken care of some borings things,been busy without doing nothing and stressed about our bad money situation which got even worse as I dropped my phone onto asphalt and now the screen is on hundreds cracks. It works,but I don't know how long. Oh dear. Luckily there's been nice things too. I finally saw my friend's sweet little baby-boy,Elli learned how to wave and to show her tongue (very important skills:)) and she's been quite lovely otherwise too and despite the money-thing I ventured to go to a flea market and found a little rug with one euro and a vase with two euros. And I became so happy about this - for once an old building is saved from demolishing! And if you want to see that building going on streets in my town,click on the video:) 

17 kommenttia :

 1. Mä jotenkin liikutuin siitä talon siirrosta :D

  VastaaPoista
 2. Saat elämän näyttämään niin ihanan yksinkertaiselta ja kauniilta, kiitos siitä, tuo tunnelma rauhoittaa ja lohduttaa kiireistä ihmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,kiitos kovasti!! Ihanaa kuulla:)

   Poista
 3. Voi itku, tuo puhelinjuttu. Niin monelle tutulle käynyt samoin. Mä just eilen katselin uusia puhelimia, mutta kun olen sellainen rähmäkäpälä, että onnistuisin varmasti nopeasti hajottamaan sen näytön. Pitäisi ostaa jotkut supersuojat vielä lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,ystävä tiputti omansa pari päivää mun jälkeen ja sama homma. En kyllä tiedä mikä puhelin minulla kestäisi..en tiedä uskaltaako tuota korjata jos heti hajoaa uudestaan:/

   Poista
 4. Tsemppiä ♥
  ja voimaa arjen haasteisiin suloinen siellä.
  Meillä neljäs tytär juuri tiputti kännynsä asfalttiin ja sama tilanne toimii muttei näyttö joka siruina...
  Toivottavasti selviät sirpaleisella siiheksi kunnes ehjä mahdollinen.
  Hali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Maria! Ja teilläkin siellä sama homma,voi puhelimet! Kyllähän tuolla selviää kunhan sirut pysyy paikoillaan.. Enkä tosiaan tiedä viitsiikö korjata vai pitäisikö ostaa joku eri merkkinen,kestävämpi.

   Poista
 5. Hienoja kuvia! :)
  Oih, jakselemisia sulle! Toivottavasti puhelin kestäisi vielä edes jonkun aikaa, tärkeintähän on yhteydenpito. ;)
  Toi talojuttu todella teki mutkin iloiseksi, näin pitäisi vanhoja taloja kohdellakkin, kerrankin jokin asia menee käsikirjoituksen mukaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä,kerrankin meni jotain oikein! Puhelinjuttu sen sijaan ei..mutta kyllä sillä nyt pärjää toistaiseksi:)

   Poista
 6. Hei vielä Niina laitoin sinulle mailia muruiseen.
  ♥maria

  VastaaPoista
 7. I hope this bad money situation is just temporary and wont last long... The salad on the third picture looks so good! Is it chicken salad? It's almost noon and it makes me hungry :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you! Well,it's been bad for a long time but now it got ven worse but I hope it gets better soon.
   Yes,there's chicken and veggies and salad:)

   Poista
 8. I just love your first and sixth pictures. Your heart is so bright and sweet. I'm sure your bad economic situation is going to improve. Hold on, dear friend.

  VastaaPoista
 9. Thank you so much!! I'll try to hold on:)) But yes,I'm sure it's going to improve soon too. At least I hope so.

  VastaaPoista
 10. hidden nevertheless softly manifest link ...

  VastaaPoista