Pages

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013


 Kesäkuun viimeiset päivät. Oli Puuhamaata,töitä ja sunnuntai-seikkailuita Hämeen Linnalla. Syötiin monta jäätelöä,käveltiin piiitkä lenkki,tykättiin Puuhamaasta,pulikoitiin altaassa,oltiin piknikillä,kierreltiin Linnassa ja leikittiin sen pihalla,nukuttiin huonosti (Elli pirulainen heräilee sata kertaa yössä..huh..),annettiin kodin olla sotkuinen,riisuttiin sukkahousut keskellä kävelytietä,syötiin paljon kirsikoita ja herneitä,tykättiin ilmalämpöpumpusta,suunniteltiin tyttöjen yhteisiä synttäreitä,pompittiin trampoliinilla,poltettiin itsemme auringossa,kerättiin kukkasia ja niin edelleen. 
Hyvää heinäkuuta!

Last days of June. We visited a theme park,worked and did a little Sunday-adventure to Häme Castle. We ate many ice-creams,walked a looong walk,liked the theme park,took a dip in a pool,had a picnic,walked around the castle and played on its yard,slept badly (Elli is waking up hundred times a night..oh..),let the home be messy,took off our tights in the middle of sidewalk,ate lot's of cherries and peas,liked our air-source heat pump,planned a shared birthdayparty for the girls,bounced on a trampoline,got burned in the sun,picked some flowers and so on.
Happy July!

6 kommenttia :

 1. Oi, onpas hienoja kuvia! Teillä onkin ollut menoa ja meininkiä. Vaikuttaa mukavalta paikalta tuo Hämeen Linna ja näytti teillä kaikilla olevan mukava viikonloppu. Iloista heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! Menoa ja meininkiä tosiaan,mutta kivaa vaihteeksi. Talvella ehtii taas laiskottelemaan:) Iloista heinäkuuta sinullekin!

   Poista
 2. Kirsikoita meilläkin!Voi Elliä kun valvottaa sinua-mutta ihana on niin pikkuinen ja suloista vihreää sinulla puikoilla siellä:)
  kaunista kesää edelleen
  lämpimästi
  maria
  ps heinäkuun puolenvälin jälkeen meillä auton nokka kohti Hämeenlinnaa vihdoinkin en tiedä muistatko miten mies täällä innostui niistä kuvistasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva jos tuo minttu miellyttää,ihastuin siihen ainakin itse! Kirsikat ovat kyllä niin hyviä nyt,ehkä kohta mansikoita poimimaan..:)
   Ja oi,onpa kivaa! Mitäs meinaatte touhuta ja kauan olette täällä?

   Poista
 3. Olen käynyt linnoissa viimeksi lapsena ja silloin tykkäsin kamalasti Olavinlinnasta. En tykännyt Turun linnasta läheskään niin paljon. Hämeenlinna kaupunkina ja linnana on vielä kokematta. Junan ikkunasta vaan vilauksen nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole noissa kummassakaan käynyt sisällä joten paha vertailla mutta Hämeen linna on ainakin ihan hieno..:) Sisältä kyllä pienempi kuin ulkoapäon luulisi,ei siis ihan hirveästi tutkittavaa mutta onneksi siellä on yleensä joku näyttely. Käy joskus jos tänne päin satut eksymään:)

   Poista