Pages

torstai 27. kesäkuuta 2013


- monta tahmeaa hellepäivää,tänään vihdoin sadetta ja ukkosta.
- mukava rantareissu tyttöjen kanssa,vaikka aluksi vähän epäilyttikin lähteä kahden pöhkön kanssa.
 - ystävän luona kesäherkkuja ja vauvan ihastelua.
- 11-kuukautinen ja kävelevä Elli! Oppi kävelemään tasan viikko sitten ja nyt menee jo aika hienosti:) Enkä sitten millään voi uskoa,että Elli on vuoden (siis vuoden!!) alle kuukauden päästä! Ei vaan voi olla.  
- halpoja ja hyviä kirsikoita Lidlistä,syötiin kaikki yhdeltä istumalta,nammm.
- sorruin ostamaan ale-lankoja kun oli niin ihania värejä. Enpä kyllä muista koska viimeksi olen ostanut uusia lankoja,joten tämä sortuminen sallittakkoon. Vanhoja on silti vino pino..
- aamuni on alkanut pirtelöllä jo pitkään. En osaa tunkea niihin mitään salaatteja tai sellaisia vaan ihan perusjuttuja. Lempparissani on banaania,säilykepersikkaa,(pakaste)mustikoita ja/tai (pakaste)vadelmia,rahkaa ja loraus maitoa. Niin hyvää ja Elli ja Peppikin tykkäävät.
- huomenna mennään ystävän ja tyttöjen kanssa Puuhamaahan jos vain on hyvä ilma. Aika kallista puuhaa,mutta toivottavasti sen arvoista. Omat eväät mukaan ja rento mieli niin eiköhän se siitä:) 

- many sticky days,today finally some rain and thunder
- a nice beach-trip with the girls,although at first I was a bit nervous to go with those two goofies
- summer-yummies and admiring the baby at my friends' home
- 11-month-old and walking Elli! She learnt how to walk a week ago and she's quite good at it already:) But I just can't believe she will be one year (I mean one year!!) in under a month. She just can't be. 
- cheap and delicious cherries that we ate in a second. 
- I fell to buy some sale-yarns because the colours were just so lovely. I can't remember the last time I bought new yarns so I guess this falling is allowed. But there's still a lot of old yarns left..
- my morning has started with a smoothie/milkshake for a long time now. I can't put salads or other that kind of stuff in them,just some basic ingredients. There's banana,(conserved)peach,(frozen)blueberries and/or (frozen)raspberries,quark and a dollop of milk in my favourite. So good and Elli and Peppi likes it too. 
- we're going to go to a theme/amusement park tomorrow with my friend and our girls if the weather is good. It's quite expensive,but I hope it's worth it. We'll take our own food and a relaxed mind with us so I guess it will be all good:) 

9 kommenttia :

 1. Suloisia kesäkuvia. Ja ah kirsikat, minulta ovat vielä tämän kesän kirsikat syömättä, mutta onneksi vielä ehtii. Ja onnea teidän pienelle kävelijälle!

  VastaaPoista
 2. Nyt saatkin Puuhamaassa kirmailla Ellin perässä. Toivottavasti sää suosii.
  Ihanat kortit tulivat, laitoin pari oveen muidenkin ihasteltavaksi.

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäpäiviä edelleen sinulle ♥Ja kiitos kortit ovat aivan ihania myös!Hali.

  VastaaPoista
 4. Beautiful portrait of you and your girl! I love it!

  VastaaPoista
 5. your pictures have a beautiful summer scent!

  VastaaPoista
 6. Hurja miten aika rientää ja lapset sen mukana, Ellikin jo taapero, kohta myös ikänsä puolesta. Lankaa tarvitsee aina ja sitä ei koskaan voi olla liikaa, ei etenkään jos edellisestä ostokerrasta on pidempi aika.

  VastaaPoista
 7. Kuvissa kesän ihanimmat pienet ilot! Toivottavasti Puuhamaan reissu on onnistunut. Ed. postauksessa täydellinen huvila!

  VastaaPoista
 8. The photographs are absolutely beautiful and a superb way of catching those precious moments while the children are young. I hope to be able to get some good photos of my children like that also. Your work is truly an inspiration. Best wishes for the future.

  VastaaPoista