Pages

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Aurinkoa,sadetta,paljaita sääriä,ei vieläkään kumisaappaita,sukkahousuja,mutainen piha,herneitä,perhonen ja perhosen metsästäjä kaupungilla,sydän-brownie,liian paljon ihmisiä kirjastossa,take-away thaimaalaista,kutomista myöhäiseen iltaan,lahjapaketti keittiön pöydällä,hassu Elli joka sanoo "ishii" ja "äntii" tai "äätii" tai joskus ihan selvästi jo "äiti",salakakku jääkaapissa ja Peppi joka on huomenna 5-vuotias..! En millään voi uskoa sitä..

Sun,rain,bare legs,no wellies yet,tights,muddy yard,butterfly and a butterfly-catcher at town,heart-shaped brownie,too many people in the library,take-away thai,knitting too late in the evenings,a present on the kitchen table,funny Elli who almost says "daddy" and "mommy",secret-cake in the fridge and Peppi who is 5 years tomorrow..! I really can't believe it..

5 kommenttia :

 1. Juu, jotain häikkää bloggerilla on tänään ollut.

  Olen jäänyt koukkuun noihin minttusuklaapatukoihin, ovat ihan liian hyviä.Meillä nuorimmainen halusi tänään ulos tumput käteensä, kauppaan en sentään antanut ottaa mukaan.

  VastaaPoista
 2. Salakakku, minäkin haluan mun jääkaappiini salakakun!

  Onnittelut 5-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Wow 5 years!!it's incredible!!I wish she and you have a happy birthday day!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut 5-vuotiaalla Pepille!

  Mmmss, kuvat ovat aina niin hyvin herkullisia! Ja oih, tuo mintun värinen muki ja lankakerä. Ihanat värisävyt. Nuo Lidlin pienet Animation-suklaapatukat ovat todetusti ihania, olen itsekkin koukussa niihin ja lempimakuina jo monia vuosia maitosuklaa ja mansikka. Nami.

  Ihania kesäpäiviä viettelette, kuulostaa todella mukavalta ja ihanan vaatimattomalta iman suurempia suunitelmia, sitähän kesän täytyy ollakkin, rentoa ja hauskaa aikaa, syksyllä alkaa taas todellinen työnteko, vaikka on siinäkin puolensa.

  VastaaPoista
 5. Tuo kolmas kuva on jotenkin liikuttava. Minäkin nautin paljaista sääristä, jotenkin jo valmiiksi ahdistaa ajatus sukista ja sukkahousuista. Onneksi siihen on vielä pitkä aika.

  VastaaPoista