Pages

torstai 11. heinäkuuta 2013

Viisivuotias. Hyväsydäminen ja kiltti. Haluaisi olla aina kaikkien ystävä. Vielä niin ihanan lapsellinen ja pieni,vaikka tuntuukin välillä kovin isolta. Villi koheltaja. Itsepäinen kuin mikä. Tykkää kaikesta vaaleanpunaisesta ja prinsessajutuista mutta onneksi myös muistakin. Ja aika usein riittää vain pelkkä mielikuvitus. Tilasin työkaverilta pienen Tähkäpää-kakun ja ostin vaaleanpunaisen prinsessamekon lahjaksi. Voi Pepin ilmettä aamulla! :) Mekko oli päällä koko päivän,myös Kankaisten Marjatilalla missä käytiin leikkimässä ja katsomassa eläimiä ennen kuin menin töihin. Haettiin vielä postista ihana paketti Marialta - voitin hänen arvonnassaan,jee!! Ja taas pääsi Peppi hihkumaan kun paketista löytyi poneja hänelle:) Kiitos valtavasti Maria! Mies antoi vielä Belle-barbin ja sen kanssa mentiin nukkumaan. Ensi viikolla pidetään vähän isommat juhlat ystäville ja sukulaisille ja silloin juhlitaan samalla myös Elliä (jolla oli muuten tänään nimpparit:)). 

Five years old. Goodhearted and kind. Would love to be friends with everyone. Still so lovely and childish and small,even though feels so big sometimes. Wild and clumsy. Really stubborn. Likes everything pink and princess-stuff but luckily other thigs too. And quite often just her imagination in enough. I ordered a small Rapunzel-cake from my co-worker and bought a pink princess-dress for a present. Oh you should've seen Peppi's face in the morning! :) She wore the dress all day,also when we visited a farm where we played and petted some animals before I went to work. We also picked a parcel from post office - I won in Maria's lottery,yey! And Peppi was excited too as there were two ponies for her:) E. gave her a Belle-barbie and she went to sleep with it. Next week we're going to have a bit bigger party for friends and relatives and we're also celebrating Elli then (by the way,it's her name day today:)).

13 kommenttia :

 1. Paljon onnea viisivuotiaalle! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea viisivuotiaalle! Meidän samanikäiseltämme löytyy monia sanoja piirteitä, tosin prinsessamekot ja pinkki on yök :)

  VastaaPoista
 3. Oli ihanaa kun tykkäsitte molemmat!Lämpöisimmät onnentoivotukset vielä 5-vuotta on valtavan hieno ikä.Hali sinulle
  ihanaa heinäkuuta edelleen toivoen
  maria

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea viisivuotiaalle ja nimpparisankarille myös! :)

  VastaaPoista
 5. his innocence and passion for things is something to admire in children, is noticed that you are a happy mom!!!

  VastaaPoista
 6. Paljon paljon onnea Pepille ja Ellillekkin nimipäivien johdosta!

  Vaikuttaa mukavilta synttäreiltä. Hieno kakku on Pepillä, nykyään näkee mitä erikoisempia kakkuja. Ensimmäisessä kuvassa synttäriherkut houkuttelevat kyllä synttäreiden viettoon ja olihan varmastikkin mukavaa Pepille saada pitää koko päivä prinsessamekkoa ja viettää synttäripäivää Marjatilalla. Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 7. happy birthday to your little princess :)
  and to elli!
  everything looks beautiful!
  little ponies where my favorite too!
  but i see they have changed the design :)
  and the rabbits! adorable!

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet onnittelut Pepille!! Suloinen tyttö. Hauska tuo kolmas kuva.
  Kankaisten marjatila kuuluu muuten myös niihin kohteisiin, joihin on pitänyt lukuisat kerrat poiketa.

  VastaaPoista
 9. onnea meiltäkin! Pian täälläkin 5-vuotisjuhlat tulossa.
  Ihanaa,kun hän noin mieltyi mekkoonsa:-)

  VastaaPoista
 10. Onnea! Varmasti neiti oli iloinen hienosta kakustaan!

  Mulla on tuo samainen Lady Coffee -purkki, oli pakko mainita kun kuvassa näin :)

  VastaaPoista
 11. Suloinen kakku ja vielä monin verroin suloisempi synttärisankari! Onnea, onnea oikein paljon!

  VastaaPoista
 12. Kiitos teille kaikille ihanille!!!

  Thank you all lovelies!!!

  VastaaPoista