Pages

torstai 8. elokuuta 2013

Eilen illalla alkoi sade joka jatkuu edelleen. On pimeää kuin syksyllä,laiskottaa ja väsyttää. Vaan kohta on ryhdistäydyttävä ja lähdettävä töihin - mutta se on ihan hyvä,eipähän tule möllötettyä koko päivää sisällä. Kuvat ovat eiliseltä ja tiistailta,kävelyltä,kaupungista,puistosta,jäätelötauolta muurin vieressä. 

It started raining yesterday evening and it's still raining. It's dark as in autumn and I feel lazy and tired. But soon I have to get a grip of myself and go to work - but it's good and better than just lazing all day inside. Pictures are from yesterday and from Tuesday,from a walk,from town,from a park,from an ice-crem break we had next to a wall. 

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on vanhaa Marimekkoa,muutaman vuoden takainen kirppislöytö..yksi lemppareistani:)

   Poista
 2. Rakastuin jäätelökuvan väreihin. Kirkas keltainen, turkoosi ja beigenharmaa toimivat yhdessä loistavasti.

  VastaaPoista
 3. Pienet ihanat tytöt ja vanha puuseinä. Tosi kiva kuva! Mukavaa loppukesää teille!

  T. Tuuli

  VastaaPoista
 4. i wish that you will have sunny days again :)
  here it is so hot and i hope for some clouds and rain.
  your fotos are full of summer beauty!

  VastaaPoista
 5. Kivoja sävyjä taas kerran. Vanhat, kuluneet seinät, ahh, nekin!

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
 6. Kolmannesta kuvasta minulle tulee (hassua kyllä) mieleen jotenkin kreikkalainen tunnelma. Juuri tuollainen rapeutunut vanha seinä ja kreikansininen mekko. Trooppinen tunnelma, tykkään. Ihanan rusehtava ja oranssihtava loppukesän sävy, syksyn tulo selkeästi jo asitittavissa. Tänään viimeinen lomapäivä. Joten syksyn surumielisyyden voi tuntea jo iholla, kolean viileyden. Silti on vielä kesää jäljellä :)

  VastaaPoista
 7. Mä rakastan sun kuvien sävyjä. Ei oo näköjään tullu perille yks mun aiempi kommentti...onko muut valittanu samaa? Ihanaista arjen alkua sinne!

  VastaaPoista