Pages

tiistai 13. elokuuta 2013

Neljä päivää töissä ja koti on kuin kaatopaikka. Joka paikka pursuaa leluja,pyykkejä,likaisia astioita,roskia,papereita,kaikkea mahdollista. Siivoan,järjestän,pesen ja viikkaan koko ajan mutta ei auta. Tänään annoin olla ja karkasin pitkästä aikaa parille kirpparille. Ostin muutamia kivoja ja halpoja juttuja mutta voi mitä aarteita piti jättää ostamatta - tuntui vain väärältä tuhlata vähiä rahoja ihaniin mutta (tällä hetkellä) tarpeettomiin juttuihin..mutta ne matkalaukut..ja ne tuolit..ja ne puulaatikot..oih. Kirppareiden jälkeen pidettiin pullatauko puistossa ja ehdittiin kotiin juuri ennen kaatosadetta. Ilta meni juostessa ja touhutessa,nyt tytöt nukkuvat ja minua odottaa hyvä kirja ja iso muki teetä. Hyvää yötä! 

Four days at work and our home is like a dump pit. Every place is bursting toys,laundries,dirty dishes,trash,papers,everything possible. I clean,organize,wash and fold but it wont help. Today I gave up and escaped to a couple flea markets. I bough some nice and cheap things but oh what kind of treasures I had to leave there - it just flet wrong to spend my little money on (at this moment) unnecessary things..but oh those suitcases..and  those chairs..and those wooden boxes...oh. After flea markets we had a bun-break at a park and we made it to home right before it started to rain.  Rest of the evening went running aroung and hustling,now the girls are asleep and there's a good book and a big mugful of tea waiting for me. Good night!

8 kommenttia :

 1. Olen huomannut saman jos parikin päivää keskityn vain ompeluhommiin tai muihin töihin. Koti räjähtää saman tien ja sitten joutuu tekemään kaksin verroin kovemmin siivoushommia, plaah. Yritän löytää balanssia, nyt vähän helpompaa kun lapset ovat aloittaneet koulun taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo..tasapaina hakusessa täälläkin. Kauhistuttaa ajatus että millaista on sitten jos ja kun menen joka päivä töihin. En ehdi tekemään mitään!! Tai kyllähän sitä kaikkeen aina tottuu,järjestelykysymys..mutta nyt ainakin niin hässäkkää kaikki että huh..:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä sitä tarvitaan..:)

   Poista
 3. I want to pass a day with you always full of beautiful moments!!

  VastaaPoista
 4. Se on tosiaan kumma, miten koti sotkee itse itsensä, jos minäkin olen töissä ja vielä iltaisinkin normaalia enemmän pois. Lomalla pysyy kotikin kummasti edes jonkunlaisessa järjestyksessä.

  VastaaPoista