Pages

maanantai 26. elokuuta 2013

Eilen kiireisen työpäivän jälkeen ystävä pyysi kylään ja onneksi jaksettiin mennä. Oli superhyvää omenapiirakkaa,paljon teetä,innoissaan leikkiviä tyttöjä ja hämmästyttävä hissi (ainakin Ellin mielestä). Tänään puolestaan oli aivan ihana kesäinen ilma eikä onneksi muita suunnitelmia kuin kävely puistoon toisen ystävän kanssa. Peppi leikki,Elli käveli pitkin poikin ja välillä syötiin vähän eväitä. Oikein mukavaa ja leppoisaa - ja kaikesta univelasta ja muista tylsistä asioista huolimatta on hyvä mieli pitkästä aikaa. Ja huomenna karkaan samaisen ystävän kanssa hetkeksi Tampereelle - ja ihan vain kaksin sillä tytöt menevät anopille hoitoon. Jee,en malta odottaa! :) 

A friend asked us to come over yesterday after a busy day at work and I'm glad we went. There were some supergood apple pie,lot's of tea,excited girls playing nicely and amazing elevator (at least in Elli's opinion). As for today,the weather was lovely and summerlike and luckily we didn't have any other plans than a walk to a park with another friend. Peppi played,Elli walked around and at times we ate some packed yummies. It was nice and cosy - and despite all the sleep debt and other stupid things I'm feeling quite good. And tomorrow I'm going to escape to another city for a few hours with a friend - and my MIL is going to look after Elli and Peppi. Yey,I can't wait! :) 

16 kommenttia :

 1. mmmmm love blue natural colours of the pics!! what a beautiful end of august...and i want a bit of Apple pie, please!!! hihih :p

  kisses Niina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you!! You're so sweet..and I wish I could send you a piece of that apple pie:)

   Poista
 2. Ihanan heleitä loppukesän värejä ja herkullista meininkiä täällä. Tervetuloa Tampereelle, tänne onkin luvattu huomiseksi aurinkoa ja 22 astetta lämpöä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos vaan,Tampere oli meille hyvä:)

   Poista
 3. Tervetuloa tänne, toivottavasti kaupunki näyttää teille kauneimmat kasvonsa!

  VastaaPoista
 4. A lot of sweets around you Niina!!Have a super lovely day in this city!
  hugs

  VastaaPoista
 5. So beautiful pictures ! Especial the first ! I like them. Keep beautiful days.

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva teistä tytöistä!Ja voi paljon paljon kiitoksia postista ja tulevista etukäteen


  mukavaa "kotoa karkaamista" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli ihana karkaaminen:) Toivottavasti posti tuli ja oli mieleistä!

   Poista
 7. Toivottavasti sinulla oli kiva Tampere-päivä. Sellainen lähimatkailu on aina kovin piristävää.

  Niin kaunis tuo ylin kuva, oioi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,lähimatkailu,pienikin ja ihan lähelle,piristää aina! Ei sitä edes muistakaan että kuinka kivaa se on jos on pidempi tauko. Oli kivaa ja pian toivottavasti uudestaan!

   Poista
 8. Ooh, ihana kahvipöytä! Siis niin ihana. Vau ja vau. Ihana tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,voi kiitos:) Ystävän ihana pöytä ja ihanat tarjoilut:)

   Poista