Pages

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Viisi tuntia Tampereella / Five hours at Tampere

Kävelyä pitkin poikin,ihania pieniä putiikkeja (oi Kerä!),täydellisen lempeä sää,naurukohtauksia UFF:in sovituskopeissa,herkkuleivät Café Europassa (ja vaikeuksia pysyä vakavana kameran toisella puolella),muutamia kivoja ja halpoja ostoksia ja vielä jättiläisannokset jugurttijäätelöä. Lyhyesti - oli ihanaa. 

Walking around,lovely small boutiques (oh Kerä! Such a sweet yarnshop!),perfect balmy weather,lot's of laughter at one flea markets dressing room,delicious bread at Café Europa (and trouble to stay serious on the other side of the camera),few nice and cheap purchases and also giantportions of yoghourt-ice-cream. Shortly - it was lovely.

15 kommenttia :

 1. Love that Café!!what a beautiful day!

  VastaaPoista
 2. Minun vaki-istuinpaikkani tuo tuossa okralla sohvalla:) Harmittaa kun on ovat ottaneet hienon taulukokoelman kahvilan seiniltä pois, puolet tunnelmasta meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,hyvä on istumapaikkasi:) Ja voi vitsit,olisin mielelläni nähnyt ne taulut siellä..vaan oli ilmankin niitä ihanan tunnelmallinen.

   Poista
 3. Ihana, ihana blogi! En ymmärrä, miten tämänkin olen vasta nyt löytänyt. Joka tapauksessa kahlasin parissa viikossa blogin alusta loppuun (tai lopusta alkuun) ja ihastuin. Niin mielettömän ihania tunnelmia ja hetkiä. Koukussa siis olen ja jään seuraamaan :) -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh,voi että! Onpa ihanaa kuulla,kiitos kovasti!! Ja tervetuloa seuramaan:)

   Poista
 4. Aah, melkein lähden lentoon kun katson lankakaupan kuvaa... Syksy tulee ja käsityökärpänen pörrää! Kuvissasi taas niin ihanat värit, että niitä katsellessa nauttii. Värikästä syksyä!
  -Tuuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä,kyllä teki tiukkaa olla ostamatta tuota kauppaa tyhjäksi kaikista langoista:) Värikästä syksyä sinullekin!

   Poista
 5. Oi, sulla on ollut ihana Tampere-päivä. Minäkin olen lähdössä sinne huomenna, joten tässä oli suloisia etukäteismakupaloja. Voisin mennä Kerään ihan vain sen takia, että se näyttää niin kauniilta ja värikkäältä paikalta, minähän en kyllä osaa tippaakaan neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa,toivottavasti sinullakin on hyvä reissu! Ja todellakin menet Kerään vaikka et lankoja tarvikaan,oli se niin kiva paikka:)

   Poista
 6. Ihania villalankoja! Niitä tarvittaisiin tännekkin syksyn saapuessa. Ihana tuo kahvila ja sen kassakone, kerrankin jotain täysin hienoa ja vanhaa. Oli varmasti mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä:) Ihastuin niin tuohon kahvilaan,niin ihana tunnelma siellä..oih.

   Poista
 7. I can't believe I have been to that café when I went to Tampere !

  VastaaPoista