Pages

tiistai 10. joulukuuta 2013

Kameran kanssa selvitiin onneksi säikähdyksellä,mutta muistitikku löytyi Ellin maitomukista eikä suostunut enää toimimaan. Elli alkaa olemaan jo vähän liian nopea liikkeissään ja touhuissaan,kaikki tavarat pitää piilottaa tai nostaa jonnekin ylös..jos ne unohtaa Ellin ulottuville niin lopputulos on yleensä aika huono..:) Sain kuitenkin vietyä kuvia painoon ja kortteja on tulossa vielä tällä viikolla,ilmottelen heti kun saan ne!

We got off with only a scare with my camera,but I found my memory stick from Elli's milk-mug and it didn't work anymore.  Elli is starting to get a bit too fast in her moves and plays,we have to hide everything or lift them somewhere up..if we forget them on tables etc,the result is usually quite bad..:) But I managed to take some pictures to print and cards are coming later this week,I'll let you know right when I have them!

4 kommenttia :

 1. Voi sitä Elliä. Hän on kyllä kovin suloinen. Jännityksellä odotan kun meidän nuorimmainen kasvaa ja alkaa "järjestelemään". Mukavaa joulun odotusta sinne.
  -Kristiina-

  VastaaPoista
 2. Kortteja odottelen:D
  ihana Elli♥

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kiva blogi. Piristävää nähdä asioita myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta:- )! Iloista jouluaikaa!
  -Emmu

  VastaaPoista
 4. poor memory stick :)
  cosy and wintery pictures!

  VastaaPoista