Pages

sunnuntai 8. joulukuuta 2013


Ulkoasu muuttui,vihdoin ja viimein! Kaikki on yhä kesken mutta pikkuhiljaa muokkailen ja lisäilen blogilistat,arkistot sun muut. Hetken verran siis sekavaa ja keskeneräistä,koittakaa kestää:) 
Joulukuu on edennyt vauhdilla,on ollut upeita kuuraisia päiviä,sakeaa lumisadetta,hämyisiä aamupaloja,jouluvalojen selvittelyä ja koristeiden etsimistä,aivan liikaa herkkuja ja lahjamietteitä. Ja kivaksi piristykseksi Elli tiputti kamerani lattialle,objektiivi edellä tietenkin. Linssinsuojus upposi (ainakin) UV-filtteriin ja on kiinni kuin liimattu. Vien kameran huomenna kameraliikeeseen,itse en uskalla enää koskea siihen etten aiheuta lisää tuhoa. Toivon niin ettei tämä ollut objektiivini loppu..UV-filtteri on pelastanut sen ennenkin mutta kolhuja on tullut jo niin monta että hirvittää. Oi voi. 
Mutta,ihanaa uuttaa viikkoa (ja parempaa onnea) kaikille!

My blog has a new look,finally! Everything is still in progress but I'm modifying and adding all the bloglists and archives and so on little by little. It'll be disorganized and unfinished for a while,I hope you can cope with it:) 
December has had a quick start,there's been beautiful frosty days,thick snowfall,gloomy breakfasts,solving out the christmas lights and searching for decorations,too much yummies and some thoughts for presents too. And as a nice cheer-up Elli dropped my camera on the floor,lens first of course. The lens-cover got stuck on the UV-filter,but hopefully it din't brake the lens. I'm going to take my camera to a camera-shop tomorrow - I won't touch it anymore so I won't cause more damage. I'm so hoping that this isn't the end of my lens..UV-filter has saved it earlier but it has got so many hits and knocks that I'm bit terrified. Oh dear. 
But,have a lovely new week (and better luck) !

11 kommenttia :

 1. Voi harminpaikka!Toivottavasti saat pian kuntoon ja ettei ole hirmu kallis juttu.Onnea uudelle ulkoasulle.Kaunista täällä kuten aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Ja ei onneksi tullut yhtään kalliiksi,selvittiin pelkällä säikähdyksellä!

   Poista
 2. Beautiful pictures, you've captured such lovely moments. I hope your camera is ok!
  http://ahandfulofhope.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much! And yes,seems like it's ok!

   Poista
 3. uusi ilme on hyvä, ja kuvat taas kerran kauniita :)

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää!

  Mitä muuten olet mieltä tuosta 'pin it' -nappulasta, moni bloginpitäjähän ei kovin innostu siitä että blogin kuvia kopioidaan luvatta Pinterestiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hmm,toisaalta se nappula on ihan ok,sillä toivon että sitä kautta mukaan tulisi tieto että mistä kuva on lähtöisin..kuvien jakaminen pinterestissä ei siis haittaa jos siinä mainitaan että mistä se on alunperin otettu. Muussa tapauksessa se on aika ikävää:(

   Poista
 5. I like the new look :) Hope the lens survived!

  VastaaPoista
 6. Oh no! Your poor camera. My fingers are crossed that it is okay! At least your blog looks absolutely lovely! :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään kovasti tästä ulkoasusta! Raikas ja ilmava.

  VastaaPoista