Pages

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Eilen ensimmäinen vapaa lauantai yhdeksään kuukauteen. Ohhoh. Nautinkin siitä sitten oikein kunnolla - pääsin miehen kyydillä Helsinkiin missä olin ihan YKSIN muutaman tunnin. Ihanaa! Kävin Sisustusbloggaajien kirpputorilla Kiseleffin talossa (hei vain kaikille,oli kivaa nähdä kasvotusten!),leikin turistia,kurkin sisäpihoille,kuvasin paljon,kävelin jalkani kipeiksi,hymyilin,kävin teellä ja pullalla,nuuhkin merituulta ja nautin ihmisvilinästä ja elämästä. Kotiin piti lähteä aivan liian aikasin mutta päätin jo mennä pian uudestaan ja pidemmäksi aikaa.

Ja kiitos kaikille Sylvanian Families-arvontaan osallistuneille! Arvonta päättyi perjantaina ja tänään illalla arvottiin voittaja - se on Liivia! Onnea! Annatko sähköpostiosoitteesi niin laitan sinulle pian postia! :) 

Yesterday a free Saturday in nine months. Oh uh. So I really enjoyed it - E. drove me to Helsinki where I spend few hours all by myself. Bliss! I went to a flea market which was held by some interior bloggers (it was great),played a turist,peeked into inner courts,took lots of pictures,walked untill my feet hurt,smiled,had some tea and a bun,smelled the sea air and enjoyed the bustle and life. I had to leave home way too early but I already decided to go again soon and stay a bit longer. 

And thank you all who took part on the Sylvanian Families-giwe away! It ended on Friday and today we draw the winner - it is Liivia! :)

12 kommenttia :

 1. Nämä kuvat ovat vaan niin ihania! Tiedätkö, sinun blogisi on yksi niistä, joita käyn ihailemassa ja hakemassa inspiraatiota, jotta kehittyisin itse kuvaajana. Ja teidän panda on syötävän suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh,voi miten ihanaa kuulla! Oi oi,ihan hämmennyn:)) Mutta siis kiitos! Ja Panda on niin <3

   Poista
 2. how nice everything!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh! Olen lentää pyllylleni. Kiitos!!!

  En Hesaa tunnistanut näistä, olisin luullut että Hämeenlinnaa on. Pikkutytön hauskoista mokkasiineistä tuli mieleen, että minullakin on tuollaiset ruskeina, en ole vuosiin käyttänyt. Jospa kaivaisin nyt esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,ole hyvä vielä! Ihanaa että niin yllätyit:))
   Melkein kaikki kuvat ovat niistä torikortteleista,hienoja vanhoja taloja ja minullekin uusia nurkkia,oli kivaa leikkiä turistia siellä:)
   Kaiva ihmeessä esiin,olispa mullakin mokkasiinit!

   Poista
 4. Onpa kivoja kuvia. Tuo alimmainen punainen sisäpiha on minun suosikkini, kaunis.
  Harmittaa, kun usein käyn Helsingissä, siis ihan viikottain melkein, mutta aina mennä törötän niin hirveällä vauhdilla vaan paikasta toiseen, etten ehdi kuvata ja nauttia.
  Ja onpa sulla kivat sukkahousut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin ihastuin tuohon sisäpihaan,se oli ihana! <3 Se on harmi jos on aina kiire,minullakin yleensä..nyt kerranmin kun olin yksin niin ihan erilailla oli aikaa kuvata ja vain kuljeksia. Kotonakin kuvaaminen on sellaista suhaamista noiden tyttöjen kanssa:)
   Ja kiitos,lempparisukkikset mitä en raaski usein käyttää ettei menen rikki - rikon aina kaikki sukkikset heti!

   Poista
 5. Sinähän ihana, hymyilevä se olitkin! :) <3 Kuulostaa mainiolta vapaapäivältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,minähän se:)) En vain kehdannut mitenkään ruveta esittelemään itseäni siinä:) Mutta kiva oli nähdä! Joskus vielä ostan sulta jonkun ihanan taulun!!

   Poista