Pages

torstai 10. huhtikuuta 2014

On ollut suloisia päiviä. Aamukuuden herätyksetkin kestää kun on ihan valoisaa. Aamuaurinko paistaa keittiöön ja tyttöjen huoneeseen,seuraan sen kulkua huoneesta toiseen. Päivät se porottaa olohuoneeseen,illalla palaa taas keittiöön. Kevään merkki. Basilika ja rucola vihertävät ikkunalla kaupan ruukuissaan,tänä vuonna en oikein muistanut laittaa mitään kasvamaan. Rairuohotkin vielä pussissa. Mutta ulkona on pensaat täynnä aukeavia silmuja ja ihan pian puut hiirenkorvilla. Ihana odotus ilmassa. Tarkistan joka päivä skillat ja narsissit,krookukset ja tulppaanit. Sieltä ne nousevat! Panda tarkastaa risut ja kepit ja muistaa äristä kissalle. Ja purra Pessiä korvasta. Elli sai kummitädiltään hienon kolmipyöräisen ja pyöräilykypärän,voi onnea tytön hymyssä kun pääsi kokeilemaan niitä! Tänään menin pyörällä töihin ja vein Ellin samalla mummille hoitoon,niin kivaa päästä pyöräilemään kaksin! Peppi kerää kukkasia,kiipeää joka puuhun ja on ulkona iltaan asti. Minä hymyilen ja nautin. Kevät on ihana. 

There has been sweet days. You can tolerate waking up at six am when it's all bright. Morning sun shines into our kitchen and into girls room,I follow its path from room to another. At day it shines into our livingroom,in the evenings it's back in the kitchen. A sign of spring. Basil and rucola are greening by the window in their market pots,I kind of forgotted to plant anything this year. Ryegrass is still in its bag,too. But outside the bushes are full of opening buds and trees are soon on dogears. Lovely waiting is in the air. I check scillas and daffodils,crocuses and tulips every day. They are rising! Panda checks out sticks and dry twigs and remembers to snarl to the cat. And bite Pessi's ear. Elli got a fancy tricycle and a helmet from her godmother,oh the happines in her face when she tried them out! Today I went to work by bike and took Elli to her grandma at the same time,it's so nice that we can go cycling together! Peppi picks flowers,climbs every tree and stays out till evening. I smile and enjoy. Spring is lovely.

11 kommenttia :

 1. Kevät on ihana!Ja niin kuvasarjasikin taas kerran
  .Hyvää viikonloppua sinulle ja kiitos posteistasi

  VastaaPoista
 2. Tämä postaus oli hyvä aloitus tälle aamulle! Hyvä mieli säteilee! Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva tuo "pandan" kurottelu sänkyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,kiitos! Panda on niin kiukkuinen kun ei pääse vielä hyppäämään sänkyyn tai sohvalle..mikä on ihan hyvä:))

   Poista
 4. Love those fairy/angel wings. Wonderful photos!

  VastaaPoista
 5. oi että tuota koiravauvaa <3! Kauniita kuvia sinulla aina :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,kiitos kovasti,ihanaa kuulla!! Panda on kyllä <3

   Poista
 6. Teillä on siellä jo aivan hurjan keväistä ja kaunista! Mä olen nähnyt vasta lumikelloja ja skilloja lähipuistossa. Saattaa olla tuo meri kun pitää rannat pitkään kylminä, kestää hetki ennen kuin kevät asettuu..
  Ja kivan näköinen lastenhuonekin teillä on:)

  VastaaPoista