Pages

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Näinä päivinä... / On these days...

..pitkiä kävelyitä ja paljon pyöräilyä,keinumista,liukumista,hiekkalaatikkoleikkejä ja hiekoitettu koti,ärisevä Panda joka syö kaiken ja haukkuu kissat puuhun,hohtavia pajunkissoja ja ihana ihana vihreys,ihan pikkuisen vähemmän herkkuja ja enemmän omenoita ja vesimelonia ja hyviä salaatteja,kummallisen kiukkuinen Elli (instagramissa kolmanneksi alimmasta kuvasta kiukku-versio:)) joka itkee (=huutaa) joka asiasta ja ihan ilman syytäkin,nurkkien raivausta ja tyhjennystä,pari kivaa kirppislöytöä (Ellille mekko eurolla,itselle mintunvihreä hame neljällä) ja keväisessä mielenhäiriössä ostettu napapaita (!!!). Sellaista täällä,mitäs siellä?

..long walks and lot's of cycling,swinging,sliding,playing in the sandbox and sanded home, growling Panda who eats everything and barks cats to the tree,shining catkins and lovely lovely green,slightly less yummies and more apples and watermelon and good salads,weirdly cranky Elli (cranky version of that third lowest picture on instagram:)) who cries (=screams) about everything and without a reason,emptying and organizing corners,couple nice flea market finds (a dress for Elli 1 € and a mintgreen skirt for me 4 €) and a crop top (!!!) bought in a spring aberration. This kind of things over here,what about over there?

7 kommenttia :

 1. Ihana toi perhonen!

  Täällä vihreyttä ja aurinkoa myös, mutta sen kaverina laiskuutta.. pitäisi raivata kasoja kotona mutta kuka jaksaa näillä keleillä? Tekee vain mieli riippukeinuun..

  VastaaPoista
 2. Great pictures! Panda is really cute!

  VastaaPoista
 3. Keväisiä kuvia! Kirpparilöydöt on ihania.Ja lastenvaatteet voivat olla hyväkuntoisia.Mitkä on lempparikirpparisi Hämeenlinnassa?

  Niin ja keltavuokkopaikka löytyi.Kiitos vielä.

  VastaaPoista
 4. Teidän haukku on niin pussattavan näköinen :-)

  VastaaPoista
 5. Alakuvassa pikkuisella tosi kiva asu!

  VastaaPoista
 6. Ihanan keväistä siellä. Tänne merenrannalle kevät tulee aina viiveellä. Mutta on täälläkin jo kevätmieltä ja kevään tuntua ilmassa, puistoilua supertytön kanssa (joka on alkanut saada jo "ihan mukavasti" kiinni uhmaiästä..) joten kiukkuilua myös täällä;) Just nyt taimien kasvattelua ikkunalaudalla ja ikkunanpesua (en minä mutta tuo toinen).
  Kauniita päiviä sinne!

  VastaaPoista
 7. Blogisi on vallan ihastuttava ja on ihana nähdä kuvia noilta huudeilta!

  www.bohcosmod.blogspot.fi

  VastaaPoista