Pages

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Hei taas! Vähän harmittaa kun en ehdi tänne näköjään kuin kerran viikossa..mutta toivottavasti teitä ei haittaa. Katsotaan jos tästä vähän ryhdistäytyisin,on tullut muutenkin laiskoteltua liikaa. Ensi viikolla on tiedossa enemmän töitä ja paljon järjestelemistä täällä ja koti-kotona. Varasin kirpparipöydän ja voi olla että laitan Huvikumpuunkin jotain myyntiin jos innostun - paljon olisi ainakin Ellin vanhoja vaatteita ja kenkiä,astioita,laukkuja,kenkiä ja vanhoja kankaita ym. Näissä kuvissa on vielä vähän juhannustunnelmia ja kukkakruunuja,päivä päivältä suloisempia kissanpentuja,herkkuhetki Pompotissa ja kirpparilöytöjä Riihimäeltä missä käytiin ystävän kanssa. Pysyin tiukkana enkä ostanut yhtäkään kippoa tai maljakkoa tai mukia tai laukkua vaan vain vaatteita ja pienet nuket tytöille. Hyvä minä! :)

Hi again! I feel bit sad that I dont have time to come here but only once a week..but I hope you don't mind. Let's see if I get a grip of myself,I've been too lazy lately,in every way. Next week I have more work and lot's organizing here and in our own home. I reserved a flea market table and maybe I put something to my shop too - there's at least lot's of Elli's old clothes and shoes,tableware,bags,shoes and old fabrics etc. In these pictures still some midsummer mood and flower crowns,kittens which are getting cuter every day,a yummy moment at café Pompoti and flea market finds. I was strict to myself and didn't buy any cup or a vase or a mug or a bag but just clothes and small dolls for the girls. Yey me! :)

22 kommenttia :

 1. Oi, että noita suloisia kissanpentuja! Todella kaunis ja herkkä kuva tuo ensimmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi,kissanpennut ovat kyllä nyt niin suloisia:)

   Poista
 2. Suloisia kukkaistyttöjä ja hurmaava kukkaiskissakin! Sellaiset ovat aika harvinaisia.

  VastaaPoista
 3. Ahhh, everything is so beautiful!!

  VastaaPoista
 4. Viikon ihanimmat kuvat taas täällä!

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen Elli on!Juu sinun kuviasi on ihana katsella aina

  Kaunista heinäkuun alkua työntouhuineen sinulle Niina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Haleja ja kaunista heinäkuuta sinne,postia on tulossa vielä tällä viikolla!

   Poista
 6. Oi miten ihania tunnelmia taas! Kiitos, ja ihania kesähetkiä!

  VastaaPoista
 7. Söpöt tytöt ja kisunen:-) Laita ihmeessä jotain huvikumpuun,jos suinkin jaksat. Täällä olisi pieni tyttönen, joka äiteineen olisi kiinnostunut varmasti ainakin jotain ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,olen jo vähän laittanut kivoimpia vaatteita sivuun,odottavat vain pesua ja silitystä että kehtaan ottaa niistä kuvia.. Minkä kokoisia vaatteita tyttösi käyttää? Onko leluille/kengille tms tarvetta? :)

   Poista
  2. oi,nyt vasta huomasin vastauksesi. Hän on vasta 80cm,joten aika monta kokoa vielä edessä:-)
   Kengille voisi ollakin tarvetta,mutta leluille ei. (paitsi tietenkin jos ne on aivan supersöpöjä)

   Poista
 8. Oh, lovely with a blog shop, if that is the case? You have so many fine things. A very nice evening to you from finedage!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear Sophie! Yes,I'll put something into my blog shop..hopefully later this week:)

   Poista
 9. oh, those flower crowns :)
  wish you a beautiful july!

  VastaaPoista
 10. eihän tässä nettiin aina ehdi kun kesä kauneimmillaan ja päivät vilistää vauhdilla ohi. mutta hienoja kuvia ja tunnelmia oot ehtinyt tallentamaan.
  kaunista kesää sinne!

  VastaaPoista
 11. Kiitos suloinen tämänpäivän paketista♥
  Ja toki jos ehdit ja jaksat saat tehdä yhdet minulle :)

  Hali heinäkuullesi
  maria

  VastaaPoista
 12. Gracias por tus estupendas ideas,este verano tengo que celebrar varios eventos y entre unas cosas y otras estoy totalmente desbordada.

  VastaaPoista