Pages

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Meillä on täällä vuorotellen kesä ja syksy ja kuten alimmasta kuvasta näkyy niin myös talvi! Tuntui kyllä niin kummalliselta seistä lumisateessa kesäkuussa..huh! Samalla tuli myös rakeita ja räntää ja vettä eli ihan kaikkea mahdollista. Sittemmin on tullut pelkkää vettä - ja ihan liikaa. Piti myös hakea sormikkaat,paksumpia villatakkeja ja lämpimämpiä kenkiä koti-kotoa,on ollut niin kylmää. Kai ne helteet tulevat sitten heinäkuussa kun olen melkein joka päivä töissä. Mutta on meillä silti ollut oikein kivaa - ollaan tehty kivoja pyörälenkkejä,leikitty kissanpentujen kanssa ja käyty Aulangon näkötornilla ja joutsenlammella - missä käydään varmaan monta kertaa tänä kesänä kun kerran ollaan tässä ihan vieressä. Juhannus on ollut kaikkea tuota ja lisäksi laiskottelua,herkuttelua ja yhdessäoloa. Niillä jatketaan. Oikein hauskaa juhannusta teille myös!

We have had summer and autumn and as you can see from the lowest picture,also winter here in turns! It felt so weird to stand in the snowfall in the middle of June..! We also had hailstones and sleet and water on that day..anything possible. After that it's been just water - and way too much. I also had to get some gloves,thicker cardigans and warmer shoes from our own home as it's been so cold. I guess the heat will come back in July when I'm working almost every day. But we've had really nice anyway - we've done some nice bike rounds,played with the kittens and visited a sightseeing tower and a swan lake near us. Midsummer has been all that and also idling,feasting and being together. We'll continue with them. Wish you are having a really great midsummer too!

18 kommenttia :

 1. Beautiful photos, as allways.
  Ur girls are so lovely.
  Wish u happy summer, with or without snow ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Kristin! You're too sweet! Happy summer to you too!

   Poista
 2. LAST year, we've had snow in France, in https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200605994185402&set=a.1020060598802

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,I can't open the page for some reason,maybe because I'm not in facebook? But still,snow in France in the summer - THAT'S crazy! :))

   Poista
 3. Ihanat kuvat <3 Talvi oli jo niin kummallinen ja tämä sama näyttää jatkuvan. Kyllä se lämpökin sieltä varmaan palaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu,samaa mietin minäkin..kumma talvi ja kumma kevät ja nyt sitten kesäkin. Oi voi.

   Poista
 4. Onpa hehkuvat iirikset! Säät on mitä ovat, ei kehumista. Toisaalta on ollut ihan kivaa kun ei ole sosiaalista painetta istua ulkona. Ja sekin että jaksoin vähän huhkia puutarhassa, kun ei ole porotusta.
  Kunpa minäkin näkisin joutsenia! Olisi jokin joutsentarve...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toisaalta tuo on kyllä totta minunkin kohdallani..mutta ei tätä sadetta ja kylmyyttä kyllä kauaa enää jaksaisi.
   Voi,mistäs nyt joutsenia..täällä Aulangolla ainakin..onkos Tampereella missään?

   Poista
 5. Kirsikat!Oih olin ihan unohtanut ne.Kauniita hetkiä kuvissasi niin hyvää tekeviä.Voimia sinulle arkeen ja toivottavasti ihan pian myös oikein lämpöisiä kesäpäiviä.
  Hali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kirsikat on niin hyviä,olen syönyt niitä vaikka kuinka paljon enkä kyllästy ollenkaan:)

   Poista
 6. Your blog is the only blog I read EVERYTIME, you make a new post. I really just love your poethic Pictures. They are so calm and natural in a loving pretty way :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oohhh,what a compliment to hear that from you! Thank you very much!!

   Poista
 7. Löysin tieni juuri sun blogiin. Jäin koukkuun! Blogisi on täynnä kauniita kuvia. Teksteihin syvennyt myöhemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiva kuulla! Kuvia täällä onkin aina enemmän kuin tekstiä..:)

   Poista
 8. It's totally bizarre and not fair have after so summery days that cold weather. Hope it will get warmer soon (before you get back to work anyway) and after all those rain will be even more greener and beautiful :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear! I hope so too..still so miserable but they say it could be warmer in the end of this week..when I'm working,of course:)) Happy July to you!

   Poista
 9. Aika huikea tosiaan tuo alin kuva - ei uskoisi että on kesäkuu. Hauskasti näissä vilahtelivat kirsikat ja kauniit tapetit vuorotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei uskoisi ei.. Kiitos sinulle! Mitäpä muuta sitä nyt tarvisi..kauniita tapetteja ja kirsikoita:))

   Poista