Pages

torstai 18. syyskuuta 2014

...and sunny days.

Lisää sumua ja seittejä. Ja söpöjä tyttöjä,syksyn satoa,kaunista valoa ja kaikkea sen sellaista. Ihania päiviä,vaikka paljon on myös väsymystä ja taas huonoa onnea. Mutta nämä ihanat asiat..ne haluan muistaa.

P.S Kamerani vetelee tosiaankin viimeisiään - ei oikein tahdo tarkentaa minnekään ja suuri osa kuvista onkin melkoista suttua. Olen katsellut uutta kameraa mutta voi apua kun niitä on paljon! Peilitön kamera kiinnostaisi jo ihan hintansa ja kokonsa vuoksi mutta sitten taas toisaalta - järkkäri on aina järkkäri..hmmm. Eli siis vinkkejä,suosituksia,kokemuksia,ihan mitä vaan (esim. rahaa tai uusi kamera ;)) otetaan vastaan! Kiitos:)

***

More fog and webs. And cute girls,autumn harvests,beautiful light and all kind of things like that. Lovely days,even though there's been lot's of exhaustion and bad luck again. But the lovely things..those are the ones I want to remember.

P.S My camera is breaking - it won't really focus on anything and most of the pictures are quite grainy and mushy. I've been looking for a new one but oh my,there are so many! I'm interested of mirrorless system camera for it's price and size but then on the other hand,SLR is always a SLR..hmmm. So if you can give me any tips,recommendations,experiences,anything (e.g money or a new camera ;)) I would love to hear them! Thank you:)

15 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat, tykkään niin näistä sinun väreistäsi.

  Mulla myös kuvaaminen on jäänyt viimeisen vuoden ajan vähemmälle siksi, etten ole saanut hankituksi uutta kameraa, mikä puolestaan on jäänyt siksi, etten oikein tiedä mikä olisi hyvä. Joten jään mielenkiinnolla kuulolle, millaisia vinkkejä täällä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Mirva! Minä kyllä kuvaan mutta joka päivä pelkään että se on viimeinen päivä kun kamera toimii..ahdistavaa. Mutta jos tämä vielä vaikka loppuvuoden kestäisi..joulupukiltahan voi aina toivoa uutta kameraa tai ainakin avustusta siihen:)

   Poista
 2. Täydellinen tyyli ja asento viidennessä kuvassa. Ihana pieni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa,kiitos! Onhan tuo aikamoisen suloinen:))

   Poista
 3. Pidin kovasti kuvistasi mutta toki ymmärrän harmin jos kamera alkaa olla tiensä päässä.
  Sinä ja kuvaus olette yhtä

  apua voin pikkuisen luvata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua..ihanasti sanottu - niinhän se taitaa olla. Kamerani on saanut niin monta kolhua ja vielä kun on aina mukana,niin osiakin lähtenyt:) Mutta toivon että vielä hetken kestäisi. Laitan sinulle tänään sähköpostia!

   Poista
 4. I must say I love these photos. You live in a very beautiful part of this world.

  VastaaPoista
 5. I just bought a new camera today since my SLR camera (a Canon EOS 50D) got stolen a couple of days ago (and with it all my holiday pictures of my me and my family! So sad!). I ended up with a mirror less system camera; a Samsung NX30. It also got Wifi which means I can back up my pictures with social media, other units such as iPhone and back up services such as Dropbox. Hopefully that means I won't loose all my photos again. I've only tried my new camera this evening but I like it already. It will take some time to adjust to a new camera of course but so far I'm impressed.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,so sorry to hear that your camera got stolen!! That's awful! :( But great to hear about your new camera and how you like it..sounds good!

   Poista
 6. Upeita seittikuvia! Minä yritin juuri tänään kuvata seittiä, mutta valo tuli ihan väärästä suunnasta, joten ei tullut seittikuvia.
  Minä sain juuri viime viikolla uuden peilittömän kameran, Olympus E-M5. Siinä on ihan etsin ja kaikkea, on ihan järkkäri siis, mutta pieni ja kätevä. Tuoreimmat blogikuvat on sillä otettu, joten voit käydä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juuri tuota Olympusta minäkin olen miettinyt. Se vaikuttaa kyllä todella hyvältä ja ainakin sinun ottamasi kuvat ovat upeita! Kuvanlaatua epäilin mutta mitään eroa peililliseen järkkäriin en kyllä noista ainakaan huomannut. Mietityttää vain onko se etsin outo,että tottuuko siihen..koko oliis kätevä eikä hintakaan ole paha. Hmmm. Kiitos tästä! Olympuksen pisteet nousi kovasti:)

   Poista
 7. Some of these landscape photos are breathtaking! Can't believe this camera is actually breaking. You are gifted!

  VastaaPoista