Pages

tiistai 16. syyskuuta 2014

These misty mornings

Sunnuntai-aamuna mitä kaunein sumu ja pyörätien varret täynnä upeita verkkoja. Työmatka venyi kuvatessa ja sumu hälveni silmissä. 
(Ehdin kuitenkin ihan ajoissa töihin:))

The most beautiful fog on Sunday morning and amazing spiderwebs everywhere. My way to work got a little long because of taking pictures and the fog disappeared in front of my eyes.
(I did get to work in time though:))

12 kommenttia :

 1. Nyt on kyllä ollut aamuisin kaunista sumua. Peltoa, metsää, sumua. Ihaillut sitä työmatkalla. Tänä aamuna herätessäni aamuvuoroon oli ensi kertaa tänä syksynä vielä tähtitaivas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tykännyt tästä syksystä paljon - ihania sumusia aamuja mutta silti aurinkoisia päiviä. Ja ohhoh,en ole vielä niin aikaisin joutunut heräämään että näkisin tähtitaivaan..

   Poista
 2. Olá Niina, adoro seu blog.
  Suas fotos são encantadoras, tudo lindo, singelo e com muita sensibilidade.
  Abraço do Brasil.

  VastaaPoista
 3. Minä rakastan näitä sumuisia aamuja, enkä lakkaa ihastelemasta tätä sinun kuvasarjaasi niistä, tuota harmautta ja sitten tuon värikäs kimppu tuolla keskellä, oi! Juuri noin työmatkat pitäisikin kulkea, hiljaa, tutkien, vähän vetelehtien -- se antaa voimia ja virkistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Minäkin rakastan sumuisia aamuja ja nyt on ollut ihan mahtavaa kun on ollut niin sumuista..huokailen ja ihailen vain. Kamerakin on ollut pari kertaa mukana,voisin myös kuvata sumua (ja noita seittejä) vaikka kuinka paljon. Ihan vetelehtien en töihin mene kun kuljen pyörällä,mutta aina välillä on tosiaan kiva lähteä edes hieman aikaisemmin eikä aina kiireessä polkea.

   Poista
 4. Mua harmitti yks aamu, kun ei ollut kameraa mukana ja olisi ollut niin hieno näkymä. Oli sumua ja linnut langalla. Ihania kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin monta kertaa jäänyt kamera kotiin ja sitten olisi ollut vaikka mitä kuvattavaa..mutta aina en jaksa töihin asti sitä kantaa. Nyt parina päivänä jaksoin ja oli kyllä ihana päästä kuvaamaan sumua ja noita seittejä:)

   Poista
 5. Lovely autumn mornings....those spiders full of raindrops...great photos...if you arrived in time...don´t matter how many photos you took!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you! And yes,I have a "bad" habit of taking way too many pictures..can't post them all but it's always so hard to choose which to post. I'll post more webs and fog later:)

   Poista