Pages

perjantai 10. lokakuuta 2014

Laiska perjantai,laiska viikko. On ollut kyllä töitä ja kiireisiä päiviä ja kaikenlaista menoa ja touhua,mutta jotenkin on ollut ihan saamaton ja väsynyt olo. Mutta tämä kausi on aina joka syksy - kun mikään ei huvita ja tekisi mieli vain hautautua viltin alle.. joten ehkä nyt sitten vain pitää olla laiska! Juoda paljon teetä,katsella elokuvia,selailla vaikkapa ihanaa Lille Nordia (minkä vihdoin tilasin itselleni!),syödä suklaata tai muita herkkuja,polttaa kynttilöitä,viettää liikaa aikaa huokailemassa Pinterestissä ja tosiaankin hautautua sinne viltin alle. Kotityöt sun muut tylsyydet ehtii myöhemminkin:)

P.S En voinut vastustaa tuota keltaista hattua kirpparilla!

Lazy Friday,lazy week. There's been work and busy days and all kinds of hustling and bustling but somehow I'm feeling all inefficient and tired. But this period is in every autumn - when nothing feels good and all you'd want to do is nestle under a blanket..so I guess maybe you should just be lazy then! Drink lot's of tea,watch movies,browse for example lovely Lille Nord Magazine (which I finally ordered!),eat chocolate or other yummies,burn candles,spend too much time sighing on Pinterest and really just curl up under that blanket. You can do housework and other boring stuff later:)

P.S I couldn't resist that yellow hat on flea market!

24 kommenttia :

 1. ..and you were right buying it, because you wear it so well! Have a lovely week-end!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan ihana hattu, pukee sinua todella – ja ihana hattukuva!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvasarja taas! Kiitos kivasta, kauniista postista! Täällä ihan samoissa fiiliksissä, että tää viikko olis voinut mennä viltin alla... Mutta kohti parempaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hi Niina, I stop by your blog once in a while and firstly want to thank you for wonderful pictures. Also, this week I have been feeling exactly the same and I agree that it occurs every Autumn. It has something to do with the wheel of the year and all that. So... I will follow your example and be lazy tonight, starting with diving under the blanket, contemplating what movie to watch. PS: Love the hat. Sincerely, Charlotte (www.charlotteluxhoej.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Charlotte! Being lazy is always a good idea..:)

   Poista
 5. The colors of the leaves are perfectly matched with your new hat and your daughter's coat. Or vice versa!

  VastaaPoista
 6. Pinterestiin ja viltin alle on hyvä hautautua. Kyllä, joskus pitää vain olla laiska!

  Ihailen aina, kun jollekin sopii hattu noin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,niin pitää! Ja hmm,minäkin ihailen hattu-ihmisiä..en vain jotenkin itse osaa käyttää niitä,paitsi ehkä nyt tuota uusinta:)

   Poista
 7. Ihana hattu! Meinasin jo kysyä mistä se on ostettu, mutta tulihan se vastaus sieltä valmiina :) Hyvä löytö! http://timanttiablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Hattu on ihana, samoin harmaat kynttilät.

  VastaaPoista
 9. Tuo hattu on ihan ylivetokaunis! Todellakin sopii sinulle.
  Muistin tästä myös erään unohtuneen asian: leipäjuusto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että,kiitos valtavasti!! :) Ja leipäjuusto on niin hyvää!! Hyvä jos muistutin siitä:)

   Poista
 10. Joskus on vaan hautauduttava ja oltava tekemättä mitään tärkeää.
  Sekin on joskus tärkeää :)

  Ihana kuva sinusta ja onpa Ellikin kasvanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja totta,joskus on vain laiskoteltava..:)

   Poista