Pages

tiistai 7. lokakuuta 2014

Viikonloppuna / On weekend

- perjantaina löysin aivan ihanan takin Ellille kirpparilta. Oli kyllä niin onni matkassa - edellisenä päivänä kiertelin kauppoja ja etsin tuollaista vähän siistimpää takkia Ellille mutta en (onneksi!) löytänyt. Perjantaina kävin viemässä vähän tavaraa kirpparille ja tämä roikkui lähellä omaa pöytääni ja juuri Ellin koossa. Jee!
- iltapäivällä käytiin myös Ikeassa tyttöjen ja pikkusiskon kanssa,oli hauskaa! Ostin uuden valurautapannun uudelle liedelle - sillä kyllä,meillä on vihdoin liesi ja uuni ja voidaan tehdä ruokaa! Niin mahtavaa! (myös toisen kuvan söpö muki lähti mukaan)
- lauantaina olin töissä ja oli kansallinen korvapuustipäivä. Saatoin ottaa laatikollisen puusteja kotiin ja saatoin myös syödä niistä aika monta. 
- sunnuntai oli pitkästä aikaa vapaa ja oli kyllä mukavaa laiskotella aamu,juoda rauhassa teetä ja kutoa. Iltapäivällä mentiin ristiäisiin - pikkuvelipuoleni ristiäisiin..ei meillä ole kuin 28 vuotta ikäeroa..:) En vieläkään oikein tiedä miten suhtautua asiaan..aika moinen yllärihän tuo oli. Mutta kun näin isäni niin onnellisena ja herkkänä pieni poika sylissään niin..voi että. Aika herkkänä olin itsekin.

Oli siis oikein mukava viikonloppu,toivottavasti teilläkin! 

***

- on Friday I found a really lovely coat for Elli from flea market. I was so lucky - on previous day I was at town looking for a bit neater coat for Elli but I didn't (luckily!) found any. On Friday I brought some stuff to the flea market and this was hanging near my own table and on Elli's size. Yeyy!
- we also went to Ikea on Friday afternoon with the girls and my little sister and it was fun! I bought a new cast iron pan for our new stove - because yes,we finally have a stove and oven and we can cook! It's so great! (also the cute mug on the second picture is from Ikea)
- I was working on Saturday and it was also a national cinnamon bun-day. I might have taken a box of buns to home with me and I also might have eaten quite many of them.
- I had a free Sunday and it was really nice to be lazy in the morning,to drink tea without no hurry and knit a bit. In the afternoon we went to a christening - my step-baby brother's christening..we only have 28 years between us..:) I still don't quite know how to deal with this..it really was quite a surprise. But when I saw my dad so happy and tender holding his baby boy..then,oh my. I was quite tender myself too.

It was a really nice weekend,I hope yours was too!

3 kommenttia :

 1. Oi oi mitä kuvia taas!Ja onnea monenlaista♥ hyvänmielen lokakuun jatkoa sinulle suloinen
  maria

  VastaaPoista
 2. Ihana takki, ihana muki, loput peltokuvatkin tosi ihania. Kiitos, toisen Ellin äiti :)

  VastaaPoista
 3. Aaw! Aivan valloittava tuo 3. alimmainen kuva. :)

  VastaaPoista