Pages

torstai 2. lokakuuta 2014

Lokakuu / October


Lokakuu on alkanut mukavasti - ja kauniisti. Eilen oli upea aamusumu ja tänään ensimmäinen hento kuura maassa. Eilen käytiin myös ystävien kanssa kuvailemassa pellolla ja oli niin kivaa! Otettiin pieni laukullinen leluja mukaan ja välillä tytöt leikkivät niillä,mutta suurimmaksi osaksi vain juoksentelivat ympäriinsä,keräsivät kuivia oksia ja touhuilivat omiaan. Sitä oli hauskaa seurata ja kuvata:) Suurin osa kuvista siis eilisillalta,joukossa myös tämän aamun kuuraa,sohvalle nukahtanut Elli (ja vihdoin valmistunut viltti!),Peppi lähdössä eskariin ja Ellin aamuleikkejä. Pelto-kuvia on vaikka kuinka paljon joten laitan niitä tänne vielä myöhemmin lisää.

***

October has strated nicely - and beautifully. There was a gorgeus morning fog yesterday and first delicate frost on the ground today. We also went to a field yesterday,to take pictures with friends and it was so fun! We took a little suitcase full of toys with us and the girls played with them at times but mostly they just ran around,picked dry sticks and bustled around. It was really fun to watch and shoot:) So most of the pictures are from yesterday evening,but there are few from today's frost,Elli who fell asleep on the couch (and the blanket which is finally finished!),Peppi leaving to preschool and Elli's morning plays. I have a lot more pictures from the field so I'm posting another post with them later.

22 kommenttia :

 1. Ihania nuo sänkipellolla viipottavat pienet tytöt :) Jotain tosi Melukylän lapset -henkistä heissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja joo,totta! Kivasti huomattu:)

   Poista
 2. Taas kuvat on mun mieleen, Jokaisessa on jotain niin kaunista!

  VastaaPoista
 3. Niin ihania kuvia, valo, sumu, kuura, ah! Tää on kyllä ollut täydellinen lokakuun alku. Niin ihanaa, kun neuletakilla on tarennut ulkona ja aurinko paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija <3 Ja sanos muuta!! Ihan uskomatonta! Eilenkin oli mekon päällä vain paksu villapaita ja sillä pärjäsi hyvin. Kunpa tämä jatkuisi pitkään!

   Poista
 4. Oi miten ihania. Rakastan syksyisiä peltoja, useimmiten niitä tosin tulee ihasteltua auton ikkunoista. Ja neiti päiväunilla on niin ihku, tunnelman aistii...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin aina huokailen pelloille,harvoin vaan pääsen/ehdin niitä kuvaamaan..nyt oli ihana erikseen lähteä..ja toivottavasti pian uudestaan! Kivaa viikonlopun jatkoa sinnekin!

   Poista
 5. Olet upeasti saanut vangittua arjen pienet ja kauniit hetket. Tuli niin hyvä mieli, kun katsoin kuviasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti,niin ihanaa kuulla! Minulle tulee niin hyvä mieli näistä ihanista kommenteista etten kestä:)

   Poista
 6. Ei voi muuta sanoa kuin, että oletpahan onnistunut jälleen ottamaan upeita kuvia.

  VastaaPoista
 7. Wooow! Frost and fog! :-) I hope that we will also have it soon. The temperature is 20C here at this moment, so I"ll have to wait for them... Éva from Hungary

  VastaaPoista
 8. Beautiful light on your pictures - field, october sun ... amazing atmosphere :)

  VastaaPoista
 9. happy october! always beautiful moments!

  VastaaPoista
 10. Aah miten kauniita kuvia! Niin satumaisia :)

  Peitto näyttää nätiltä! Kuinka isoja ruudut oli (montako silmukkaa rivissä per ruutu)? Ja montako ruutua vierekkäin ja alekkain? Huvittais alkaa itsekin kutomaan mutta olen niin poropeukalo että tarvin vähän ohjeistusta, ilman sitä ei oikein vielä suju :D

  Anna

  VastaaPoista
 11. These pictures are incredible!

  VastaaPoista