Pages

torstai 1. tammikuuta 2015

* * * * * * * * *

Uusivuosi vaihtui rauhallisesti kotona. Syötiin nakkeja ja jäätelökakkua,katseltiin ikkunasta ilotulituksia ja käytiin ulkona polttamassa tähtisädetikkuja. Peppi uhkasi valvoa aamuun asti mutta pysyi sinnikkäästi hereillä "vain" yhteentoista. Mekin oltiin peiton alla jo ennen kahtatoista. Ei siis mikään erikoinen uusivuosi mutta sitäkin mukavampi.
Kuvissa joulukuun viimeiset päivät. Sunnuntaina käytiin Leivintuvalla,teki niin kovasti mieli pannukakkua :) Käytiin myös Navetalla moikkaamassa Lyyli-kissaa ja ihastelemassa Eloisa-aasia..se oli niin suloinen! Maanantaina saatiin Pepin ystävä yökylään ja oli paljon hyviä leikkejä. Oli myös hurjan kylmä - pakkasta - 18 ° C,mutta oltiin ulkona ja käytiin kävelyllä jäällä. Tiistai alkoi lumisateella mutta illalla satoikin jo kaatamalla vettä. Tylsää. Päivällä ehdittiin peuhaamaan lumessa ja myöhemmin käytiin vielä leikkimässä ystävien luona.
Uuden vuoden ensimmäinen päivä on sujunut samoissa merkeissä: ulkona lätäköissä pomppimista,myöhemmin ystäviä kylässä,paljon teetä ja leikkejä ja höpöttelyä.

Hyvää uuttavuotta kaikille!

***

We spend the New Year's eve peacefully at home. We ate frankfurters and ice cream-cake,watched the fireworks through windows and burned few sparkles outside. Peppi said she's going to stay up till morning but she went to bed "already" at 11 pm. We were under our blankets before midnight too. So,nothing special but really nice. 
There are the last days of December in these pictures. On Sunday we went to eat pancakes and to see the lovely Eloisa-donkey. On Monday Peppi's friend came to sleepover and there were lots of good plays. It was also freezing cold, - 18 ° C,but we went out and for a walk on the ice. Tuesday started with snowfall but it rained heavily in the evening. So dull. We played in the snow at day and visited some friends later. 
The first day of the new year has been almost the same: jumping in puddles,seeing friends,lots of tea and plays and twaddling.

Happy New Year everyone!

5 kommenttia :