Pages

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

* * * * * *

Ulkona on jo melkein kevät! Aurinko on paistanut ihanasti monta päivää ja voi sitä valon määrää! Melkein jopa pystyn hyväksymään kamalat ja pimeät talvikuukaudet kun niiden jälkeen valo tuntuu näin hyvältä. Ei sitä oikeasti koskaan muista miten huumaavan ihanaa se on.
Tosin ulkona en ole hirveästi viime päivinä ollut - pari päivää kului sohvalla korkeassa kuumeessa ja viikonlopun olin töissä. Mutta pyöräilykauden aloitin ihan kunnolla ja poljin eilen pienen lenkin töiden jälkeen - ja löysin samalla ensimmäisen leskenlehden! Niin söpö ja pieni. Ensi viikoksi on tietenkin luvattu takatalvea mutta jospa se ei olisi kovin paha tai ainakaan kestäisi kauaa. Odotan jo niin skilloja ja sinivuokkoja ja tietenkin lisää leskenlehtiä! 
Kuvissa on kaikkea sekalaista - kirjoja selaileva,tylsistynyt Peppi,marjoja smoothieen kun kuumeen jälkeen vihdoin teki mieli syödä jotain (tosin nyt en kyllä maista mitään),jäätynyt maa aamulla,yllätyspaketti Australiasta,maailman suloisin Elli,lintuja kyttäävä Iines (joka ei onneksi yritä napata niitä!),aika hyvää jäätelöä (kuumeessa teki jostain syystä kovasti mieli jäätelöä ja ranskalaisia - seuraavana päivänä mies toi kaupasta molempia:)) ja ihanat pienet kukkaset,jotka aukesivat maljakossa nököttäneeseen kriikunapuunoksaan.  
Hyvää uutta viikkoa!

***

There's almost spring outside! The sun had shined so beautifully for many days and oh the amount of light! I can almost accept our horrible and dark winter months when after them all this light feels so good. You really can't remember how stunning it is.
Though I haven't been outside much these days - I spent couple days on the sofa with high fever and was working on the weekend. But I started the biking season and biked for a while after work yesterday - and found the first coltsfoot! So cute and tiny. Of course they've forecasted a cold spell for next week but I hope it's not bad or at least it wont last long. I'm so waiting for scillas and common hepaticas and of course more coltsfoot!
There are this and that in the pictures - bored Peppi browsing books,berries for smoothie when I finally felt like eating after the fever (although now I can't taste anything),frozen ground in the morning,a surprise package from Australia,the cutest Elli,Iines watching birs (luckily not trying to catch them!),pretty yummy ice cream (when I had fever I craved for ice cream and french fries for some reason - the next day E. brought me both from the store:)) and tiny lovely flowers which opened on my damson tree branch I took inside some time ago.
Have a great new week!

6 kommenttia :