Pages

tiistai 10. maaliskuuta 2015

This and that

1. Eilen. Harvinainen,ihana valo ja myöskin hyvin harvinainen hetki kun molemmat tytöt olivat päiväunilla. Testasin uutta teepannua kaikessa rauhassa.
2. Nappasin nämä kauneimmat oksat perjantaina kukkakaupasta. Ovat ilostuttaneet ja tuoksuneet siitä asti. Hetken saa vielä odotella että oman pihan kriikunapuut alkavat kukkimaan..
3. Mini-Elli ja mini-koirat Hämeen Linnan portilla. Pidemmälle ei koirien kanssa päästy,seuraavalla kerralla pitää tulla ilman niitä ja käydä sisällä asti. 
4. Elli selailemassa kirjaa sängyssä ennen päiväunia. 
5. Varjoja. 
6. Tämän hetken lempipaitani löytyi kirpparilta parilla eurolla. Ja ihanin laukku Marimekon super-alesta sunnuntaina. (vein niin paljon laukkuja ja vaatteita kirpparille,että annoin itselleni luvan ostaa nämä :))
7. Oi sireeni! En voinut uskoa silmiäni kun näin näitä kukkakaupassa. Ostin yhden oksan,mutta seuraavat sireenit taitan maljakkoon kyllä omasta pihasta.
8. Söpöläinen nuuhkimassa oksia. 
9. Maalaaminen on yksi tyttöjen lempipuuhia. Tämä on melkein kokonaan Ellin maalaama. 
10. Teetä ja vesimelonia.
11. Askarreltiin myös pääsiäsmunia vanhoista lumihiutaleista. Idean sain Kirsten Rickertilta,vaikkakaan nämä meidän askartelut eivät ole läheskään niin kauniita kuin hänen. Mutta niitä oli kiva tehdä! Kurkatkaa hänen blogiaan tai instagram-tiliään,molemmat täynnä kauneutta.
12. Peikko sohvalla. Pepille nousi kuume sunnuntaina ja lisäksi kamala yskä on pitänyt hereillä pari yötä. Peppi on edelleen aika raukka ja nyt mieskin on kipeä - en ala jos ollaan Ellin kanssa seuraavia!
13. Puut eilen. Samat puut viime vuonna ja sitä edellisenä.
14. Tytöt sunnuntaina. Aika muruja. 
15. Käytiin tänään Ellin kanssa iltakävelyllä ja leikkipuistossa,Peppi jäi miehen kanssa kanssa torkkumaan sohvalle. Oli harmaata ja tuulista mutta ihanaa silti. Raitis ilma teki hyvää.
16. En ole hirveästi näyttänyt kuvia uudesta keittiöstä ym koska niin paljon on vielä kesken. Mutta niin - vesivahinkoa korjatessa tehtiin samalla vähän muutakin,mm. reikä seinään olohuoneen ja keittiön välille. Ja vaikka itse sanonkin,se on aika täydellinen - ihan kuin se olisi ollut aina siinä. Eilen oli pakko ottaa kuva kun valo tuli niin ihanasti keittiöön.
17. Minä ja oksat. 
18. Sunnuntain aamupala. Oli vapaapäivä eikä kiire minnekään. Istuin pitkään pöydässä,hörpin teetä ja luin. Aika mukavaa.
19. Otin vähän yli viikko sitten nämä sireeninoksat sisälle - nyt jo näin isot lehdet! 

***

1. Yesterday. Rare,lovely light and also very rare moment when both girls were napping. I tested my new teapot in peace. 
2. Bought these prettiest branches on Friday from a flower shop. They've been delighting and smelling since that. I have to wait quite a while for our damson trees to blossom..
3. Mini-Elli and mini-dogs on the gate of Häme Castle. Couldn't go further with dogs,so next time we have to come without them and go inside the castle. 
4. Elli browsing a book in bed before her nap. 
5. Shadows. 
6. Found my favorite shirt from flea market with few euros. And the loveliest bag from Marimekko's super-sale.( I took so many bags and clothes to flea market that I gave myself a permission to buy these :))
7. Oh lilac! Couldn't believe my eyes when I saw these at the flower shop. Bought one branch but next ones that I'll put on my vase will be from our own yard.
8. Cutie smelling the branches.
9. Elli and Peppi really like the paint,it's one of their favorite things to do. Elli painted this one almost all by herself.
10. Tea and watermelon.
11. We also did these Easter eggs out of old snowflakes. I got the idea from Kirsten Rickert,although these aren't nearly as pretty as hers. But they were fun to do! Check out her blog or her instagram,they're both full of beauty.
12. Gnome on the sofa. Peppi has been in fever since Sunday evening and terrible cough has kept her (us) awake couple nights. She's still quite poor and now E. is in fever too - I really hope we wont be next with Elli!
13. Trees yesterday. Same trees last year and the year before.
14. Girls on Sunday. Quite sweet.
15. We went for an evening walk and to a playground with Elli today while Peppi stayed at home with E. It was grey and windy but still great. Fresh air felt so good.
16. I haven't really shown you pictures from our new kitchen etc as there is still so much unfinished. But yes - while we fixed the water damage,we did some other renovation too,among other things made a hole in the wall between kitchen and living room. And even though I'm saying it myself,it's quite perfect - like its been there always. Yesterday I had to take a picture as the light came so nicely into kitchen.
17. Me and the branches.
18. Sunday's breakfast. I had a day off from work and no hurries. I sat a long time by the table,drank some tea and read. Quite nice.
19. I took these lilac-branches inside the house just over a week ago - the leaves are already so big!

6 kommenttia :

 1. Voi mitkä sireenit ja nuo oksat! Minä otin kirsikasta oksia veteen ja odottelen nyt niihin silmuja ja kukkia. Ihana kevät!

  VastaaPoista
 2. Edelleen tuo lattia näyttää tosi hyvältä. Ja keittiön oviaukosta valo suorastaan tulvii. Meillä oli kotona nuo luupäiset haarukat, mutta sitten tuli astianpesukone ja ne meni piloille. Tänään kukkakauppaan!

  VastaaPoista
 3. Oi, sireenikateus. Mutta meillä on samat vaaleanpunaoksat!

  Kevätkevät!

  Hieno maalaus!

  VastaaPoista
 4. Oh lilac! I love you so much! Bravo to Elli for the beautiful painting of hers!

  VastaaPoista
 5. Ihanat tätä ja tuota -kuvat!Voi potilasta paranemista kaikille
  kevät on suloinen

  VastaaPoista
 6. I always love to visit your blog!

  VastaaPoista