Pages

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Maalis / March

Maaliskuu. Toistaiseksi aika hyinen ja harmaa,mutta kevät on silti jo mielessä. Aloitin super-raivauksen ja tällä kertaa tavaraa lähtee pois paljon. En jaksa enää - vähemmän on oikeasti parempi. Varasin kirppispöydän ja vein monta kassillista tavaraa Fidaan mutta paljon olisi kaikkea kivaa,mitkä tekisi mieli myydä täällä (tai esim. Tori.fi:ssä tai huuto.netissä ym). En tiedä saanko aikaiseksi,mutta katsotaan.  (ja siis vaikka tyhjennän,se ei tarkoita ettenkö enää ostaisi mitään. Varsinkin kun Hämeenlinnaan tuli vihdoin Tiger..:))

P.S Kuka tulisi päättelemään langat noista kutomisistani? Tarjoan teetä ja herkkuja palkkioksi ;)

 ***

March. So far quite icy and grey but still,spring is already on my mind. I started to super-organize and this time I'm getting rid of a lot of stuff. I'm just done with it - less is really better. I reserved a table from a flea market and took many bags to charity. There's lots of nice things I'd like to sell here (or in internet flea markets etc) but I just don't know will I manage to do it or not..we'll see. (and although I'm emptying our corners and closets, it doesn't mean that I'd stop bying stuff. Especially now when we finally got Tiger in our town..:))

P.S Who would come and finish all my knittings? You can have tea and yummies as a reward ;)

14 kommenttia :

 1. Hyvin olet kyllä saanut kudottua! Minusta ei ole päättelijäksi kyllä koska omiakin on päättelemättä :)

  Ja ihanat narsissit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo,mikäköhän siinä päättelemisessä on..välillä sitten otan itseäni niskasta kiinni ja päättelen kaikki kerralla. Mutta ei se kivaa silti ole:)

   Poista
 2. Mä olen varmaan maailman ainoa ihminen, joka tykkää päättelystä. Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi siis. ;) Kutojaksi minusta ei ole, ihailen ahkeruuttasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hih,tervetuloa vaan päättelemään! Ja saa tulla muutenkin jos joskus täällä päin käyt:)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kaunis takki tytöllä. <3 Ihania neulomuksia.Tykkään kovasti myös noista kahvikupeista.

  VastaaPoista
 4. Mä voi päätellä jos siellä meille saapuvaa♥ihania kuvia ja suloisia tunnelmia täällä taas!

  VastaaPoista
 5. Minusta päättely on myös ihan jees, ellei ole hirveästä lankoja niinkuin jämälankavillasukissa. Viimeksi juuri päättelin sellaiset, meni melkein kaksi tuntia että sain valmista vaikka yhtäsoittoa tein ja olen aika käteväksi kouliintunut. Minun ongelmani on ikävä allergia, joka tulee neulasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,sellainen allergia on varmasti ikävä:( Mä päättelen yleensä kaikki kerralla,siihen menee myös useampi tunti/ilta. Mutta sitten se on hetkeksi taas tehty:)

   Poista
 6. Pisti silmään kuva Ellistä autossa... Huh huh, ei kai 2-vuotias istu koroketyynyllä turvavyö kainalon alta kulkien? Sopivan kokoinen turvaistuin on ainoa oikea turvaväline noin pienelle tyllerölle. Turvallisuus ennen kaikkea ja yhtä iloisia kuvia jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa,jotenkin odotinkin tällaista kommenttia:) Mutta joo,ei Elli normaalisti korokkeella istukaan,vaan ihan kunnollisessa turvaistuimessa. Nyt se vaan sattui olemaan märkä eikä ollut muuta vaihtoehtoa. Kiitos kuitenkin huolenpidostasi!

   Poista
 7. Apua, en tiedä päättelemisestä mitään. En edes osaa kutoa sukkaa. Mutta onneksi olen saanut lahjaksi villasukkia niin ei tarvitse kutoa;) Kadehdin kyllä niitä jotka osaavat!

  Eilen oli eka oikein kunnolla keväältä tuntuva päivä. Koululaiset kulkivat jo ilman takkia, se on varma merkki!

  VastaaPoista