Pages

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kuvia viime viikolta. Kukkasia,auenneita silmuja,söpöjä tyttöjä ja kummityttöni synttärit. Auringonpaistetta,oman pihan ensimmäinen krookus (nyt jo monta),Elli jonka pyörä ei kuulemma toimi ja lego-kaaos (joka on nyt siirtynyt sohvalle ja olohuoneen pöydälle). Ja yksi vanhempikin kuva - ennen pääsiäistä työkaveri tuli kylään ja toi suklaakakkua ja minä tein turkinpippuri-jäätelöä. Nam.

P.S Kiitos ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. Ollaan aika surkeina vielä,Panda vinkuu ja itkee ja etsii Pessiä. Elli ei oikein ymmärrä minne Pessi on kadonnut - ja totta puhuen,emme oikein mekään. Mutta..kyllä se tästä. Pikkuhiljaa.

*** 

Pictures from last week. Flowers,opening buds,cute girls and my goddaughter's birthday party. Sunshine,first crocus on our yard (now there's already many of them),Elli who's bike "won't work" as she says and a lego-chaos (which has now moved onto our sofa and onto living room table). And one older picture - my co-worker came to visit before Easter and brought a chocolate cake and I made some salty liquorice ice-cream. Yum. 

P.S Thank you for your lovely comments on my last post. We've still quite sad,Panda cries and seeks for Pessi. Elli doesn't quite understand where Pessi disappeared - and to be honest,neither do us. But..it'll be ok. Little by little.

8 kommenttia :

 1. Otan osaa.

  Aiempiin kommentteihini viitaten, enää ei tarvitse kadehtia – sinivuokot kukkii täälläkin.

  Hirmuisen tyylikäs prinsessameininki tytöillä, maanläheiset sävyt toimii, ei aina tarvii olla pinkkiä hörhelöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti.

   Ja ihanaa että sait vuokkoja sinnekin! Niin keväistä yhtäkkiä,pienet lehdet kohta jo puissa!

   Kyllähän nuo varmaan laittaisivat pelkkää pinkkiä ja röyhelöä jos pelkkää sellaista olisi tarjolla mutta ei ole:) Ja onneksi siis kelpaa muukin:)

   Poista
 2. Nyt vasta näin uutisen koirastanne.... halaukset Niina.

  VastaaPoista
 3. Lämmin ajatus ja hali sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista