Pages

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kummallinen viikko. Olen unohdellut asioita ja ollut muutenkin vähän ulkona kaikesta,tai siltä ainakin tuntuu. Ulkonakin on kummallista - kukkia ja kärpäsiä ja perhosia ja vaikka mitä,mutta silti niin kylmää. Lunta tai rakeita harva se päivä,ei yhtään keväistä. Ollaan silti oltu paljon ulkona,tehty pihahommia ja vähän pyöräilty. Nautittu jokaisesta aurinkoisesta ja sateettomasta hetkestä. Uppouduin myös lukemaan Valtaistuinpeliä ja sen seurauksena illat ovat venyneet turhan pitkiksi ja kotona on kaaos. Ainoa siisti kohta taitaakin olla tuo ensimmäisen kuvan kaappi.. Mutta onneksi maanantai on aina hyvä päivä ryhdistäytyä..:)

***

It's been a weird week. I've forgotten lot's of things and been bit "out" of everything,at least that's how I've felt. It's weird outside too - flowers and flies and butterflies and all but still so cold. Snow or hailstones almost everyday,not springlike at all. We've been out a lot though,done some gardening and been to some bike rides. Enjoeyd every sunny and rainless moment. I also started to read the Game of Thrones and as a result the evenings has been bit too long and our home is a mess. I think that the only clean spot is that cabinet on the first picture.. But luckily Monday is always a good day to shape up..:)

6 kommenttia :

 1. Some weeks are just like that, I think. I've had a few lately myself. I hope this week finds you feeling more motivated. Your photos are so lovely.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! And yes..I've had those kind of weeks/days a lot. Luckily this week has been better!

   Poista
 2. Sulla on niin hienoja kapeasuisia maljakoita, tuollaisia tarvitsisin itsekin.

  Muhkeita silmuja ja nuppuja puissa ja pensaissa jo, täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen aika heikko maljakkojen kohdalla..tuo viimeisin mintunvihreä oli prisman alelaarissa..kolme euroa! En voinut olla ostamatta..:) Ja jee silmuille ja hiirenkorville!

   Poista
 3. Ellin hymy on ihana!Kaunista kevättä sinulle ja rakkaillesi.

  VastaaPoista