Pages

perjantai 24. huhtikuuta 2015

* * * * *

Kävin eilen ihastelemassa Marimekon uutuuksia Marimekko-talolla Herttoniemessä. Juutuin tietenkin ruuhkaan ja olin muodikkaasti myöhässä mutta muuten oli kyllä mukavaa. Kameran taakse oli helppo piiloutua kun en oikein muutamia kasvoja lukuunottamatta tuntenut ketään ja otinkin paljon kuvia - talossa oli upea valo ja kaikki oli laitettu esille niin kauniisti. Oi että. Aamupuurokin jäi siinä kuvaillessa maistamatta,mutta nautiskelin myöhemmin lounasta alakerran Ravintola Juuressa - namm! Ja niin,ne uutuudet..ihastuin pinkkiraitaiseen Räsymattoon - niin kuin varmaan kaikki muutkin - ja samoin tuohon Puisto-osasto-kuosiin (4. kuva ylhäältä). Ja vihdoin ja viimein on tulossa isompia mukeja,jee! Muissa kuvissa on ihanaa vihreää,vuokkoja,söpö Elli,uusi lempilautanen minkä ostin Ystävämyynnistä ja ehkäpä maailman kauneimmat likaset astiat Juuressa.
Kiitos Marimekko!

*** 

I went to Marimekko-house yesterday to admire the new autumn/winter collection. Of course I got stuck in the traffic and I was fashionably late but otherwise it was really nice. I hid behind my camera as I really didn't know anyone (only few familiar faces) and took lots of pictures - the light was amazing and everything was displayed so beautifully. Oh. I even forgot to taste the porridge (they served some breakfast there) as I was taking pictures but I did enjoy a yummy lunch later on their restaurant downstairs. And yes,those new arrivals..I fell in love with the pink Räsymatto - as did probably everyone else too - and also that Puisto-osasto-pattern (4. pic from the top). And at last there will be bigger mugs,yay! In the other pictures: some lovely green,wood anemones,cute Elli,new favorite plate wich I bought from Marimekko's sale and maybe the most beautiful dirty tableware in the restaurant.
Thank you Marimekko!

9 kommenttia :

 1. wow - i would have loved to go there! you look so pretty! where did you find that outfit? it´s pretty much the skirt i´m searching for for a long time... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh,thank you very much! That is actually a dress (the grey one) and it's my favorite. Found it ages ago from flea market,originally it's from H&M. The shirt on top of it I got from my friend,it's from COS.

   Poista
  2. thank you so much! that´s really the best way to find clothes, right? flea markets and friends! all the best, anna

   Poista
 2. Niin kuulaita kevätkuvia täällä, ihastelin monta päivitystä pukeen. Pakko sanoa että mullon semmoinen marimekkoyliannostus jotenkin, nuo pinkit on kyllä kivan raikkaita mutta eniten tykkään noista sinun omista kupeistasi, niissä on semmoista persoonaa ja mukavaa rouheutta :)

  t. Mirva Koivukujalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Mirva! <3 Kevättä ei voi olla ihastelematta - eikä kuvaamatta. Pelkkiä kukka- ja silmukuvia kamera aina täynnä..:)
   Ja hmm,kyllä mäkin tykkään eniten sellaisista persoonallisista mukeista ja astioista (ja kaikesta ylipäätään!) mutta osa Marimekon tuotteista on kyllä aivan ihania.Mutta en voisi kuvitellakaan että mulla olisi koskaan mitään astiastoa - että kaikki olisi samaa! Ei edes Marimekkoa. Mutta sitä mietin että miten tulee marimekkoyliannostus..? :))

   Poista
 3. Olen samaa mieltä kuin Mirva yllä; sinun oma kuppisi voittaa mennen tullen marimekko-astiat, joita en millään kelpuuttaisi omaan keittiööni. Tykkään kyllä joistakin marimekkokuoseista, mutta en kovinkaan mielelläni halua niitä itselleni. Joitain vintage-mekkoja mulla kyllä on ja ne on rakkaita, mutta niissä onkin se etu ettei niitä heti hoksaa marimekoiksi.
  Tuo kädessäsi oleva pilkullinen savikuppi on jotenkin aivan täydellinen kuppi, siitä tykkään hirmuisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! En mäkään läheskään kaikista Marimekko-kuoseista/tuotteista tykkää,mutta muutamat on ihania ja alennusmyynneistä olen mukin tai keittiöpyyhkeen tms silloin tällöin ostanut,nyt juuri tuon lautasen mitä olen pitkään miettinyt. Ja mullakin yksi lemppari kesämekko on joku vanha Marimekon eikä sitä siksi kyllä tunnistaisi,niin vanha kuosi taitaa olla.

   Poista
 4. Milloin myöhästymisestä on tullut muodikasta ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan milloinkaan,tuohan on vaan sanonta..ja vähän niinkuin vitsinä sen siihen laitoin..

   Poista