Pages

torstai 30. huhtikuuta 2015

Talo on täynnä ilmapalloja ja serpentiiniä ja munkkitaikina odottaa pakkasessa huomista. Nam. Myin koko päivän munkkeja (mutta söin vain yhden,ohhoh) ja nyt istun sohvalla teemuki kädessä ja ihmettelen minne kaikki päivät oikein katoavat. Tämäkin viikko mennyt yhdessä hujauksessa. Ei ole oikein tapahtunut mitään erikoista,kuvatkin tuntuvat nyt vain toistavan itseään - kukkasia,tyttöjä,smoothie-kulhoja ja teemukeja ja vähän vielä lisää kukkasia. Olen käynyt ystävän kanssa iltakävelyillä joten tällä kertaa myös muutama upea auringonlasku :)
Nyt jatkan teen lipittämistä ja nautiskelen hiljenneestä talosta.
Hauskaa vappua ja ihanaa toukokuuta teille kaikille!

***

Our home is full of balloons and paper streamers and a doughnut-dough is waiting in the freezer for tomorrow. Yum. I sold doughnuts all day (but only ate one!) and now I'm sitting on the sofa drinking tea and wondering where all these days disappear. This week has passed in one moment. There haven't been much anything going on and I think my pictures are just repeating themselves - flowers,girls,smoothie-bowls and teamugs and bit more flowers. I've had some evening walks with my friend so this time there's also couple amazing sunsets :)
Now I'm going to continue to drink my tea and enjoy the silence house.
Happy May Day and lovely May to all of you!

7 kommenttia :

 1. I love the smoothie photos. I think it's great that you drink so many smoothies at your house! Happy May to you too. :)

  VastaaPoista
 2. Älä sinä pelkää että kuvat toistavat itseään. Aina niissä on jotain uutta tunnelmaa! Minusta on aina kiva katsella neitien touhuja, tulee hyvä mieli!

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa vappua ja ihanaa toukokuuta sinulle suloisten kuvien ja tunnelmien kuvaaja♥

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Alkoi tehdä mieli mustikoita ja tuollaisia kauniita kukkiakin jos saisi maljakkoonsa. Mitä ne nyt olikaan, anemoneja? Eikun leinikeitä? Eikun..?

  VastaaPoista
 5. It doesn't matter if the photos repeat, we enjoy them anyway!

  VastaaPoista