Pages

torstai 4. helmikuuta 2016

 Levoton mieli ja väsyneet jalat ja yhtäkkiä niin paljon kaikkea yhtenä päivänä ettei oikein tiedä miten olisi. Ei mitään vakavaa,liikaa ajatuksia vain järjesteltävänä. Hassut unetkin vaihtuivat painajaisiin - sellaisiin missä on sokkeloisia huoneita ja paljon ovia,kamala kiire ja tarve juosta mutta jalat eivät suostu toimimaan. Odotan parempia unia ja huomista,jospa se toisi selvempiä ajatuksia. Haaveilen myös uudesta teestä,ehkä kukkakimpustakin. Pienestä kiertelystä kaupungilla,teehetkestä Ellin kanssa. Auringonpaisteesta. 
Valoa ja iloa viikonloppuunne!


***

Restless mind and tired feet and suddenly so much happening on one day that I don't know how to be. Nothing serious,just too many thoughts to go through. Even my funny dreams changed into nightmares - those kinds of with labyrinthine rooms and lots of doors,awful hurry and a need to run but your legs wont work. I'm waiting for better dreams and tomorrow,maybe it could bring me clearer thoughts. I also dream about new tea,a new bouquet. Little wandering at town,tea moment with Elli. Sunshine.  
Light and happiness to your weekend!

12 kommenttia :

 1. Unet voivat olla merkillisiä. Mitäpä se alitajunta milloinkin työstää:) Minäkin olen uneksinut paljon viime aikoina ja varsinkin työrintama seikkaillut ja sekoillut unissani. Kun on paljon mielen päällä tahtoo olla paljon myös unissa.
  Ihastelin tänään pikaisella kauppareissulla tulppaaneja, mutta niin vain jäivät kiiruussa kauppaan. Viikonlopun iloksi voisi kyllä kukkakimpun hakea. Ja nuhaolon häätämiseen kuluu nyt hunajateetä. Paljon.

  Suloista viikonloppua. Toivotaan aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! Ei ole aurinkoa näkynyt,harmi..mutta eiköhän se sieltä taas kohta ala kurkkimaan! Sain tänään tulppaaneja,ne ovat kyllä ihanan keväisiä. Unet ovat edelleen yhtä kummallisia mutta onneksi taas mukavempia :)

   Poista
 2. These dreams mean that something troubling you and you are affraid of something. I hope with a little pause and meditation, you can have a relaxed night and a sunny weekend! Cheers :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Szandra! And yes,I guess they meant that,sounds right. My weekend was nice even though I was working..just wished for that sun! Happy days to you :)

   Poista
 3. Dreaming about new tea? Sounds delicious! :o)
  Have a beautiful Sunday!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Timi! Yes,bought some new rooibos with cream and cranberries. It's so good!

   Poista
 4. Minulle käy yleensä niin, että kun on liikaa asioita mielen päällä, niin unet katoavat kokonaan. En saa nukuttua, kun pyöritän kaikkea päässäni. Vaikka tunnistan myös tuon painajaisen, jossa jalat eivät toimi.

  Sinulla on kaunis blogi. Auringonpaisteesta saa taas ainakin täällä meillä päin vain haaveilla, mutta valoa ja iloa toivotan silti myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos,ihanaa kuulla! Joskus menee pitkään etten muista mitään unia ja sitten taas tulee kausia että muistan kaikki ja ovat vielä aivan sekopäisiä :) Ja joo,eipä ole aurinkoa täälläkään näkynyt mutta kyllä se sieltä vielä esiin tulee..silti,valoa ja iloa sinnekin!

   Poista
 5. Hello Niina, hope you have nice dreams ... i like a lot your calender , where can i buy one?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Emma! Sorry,I just noticed your comment! It's from Kanelikauppa -http://kanelikauppa.blogspot.fi/ Take a look at there :)

   Poista