Pages

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Huhtikuu! / April!

Oi huhtikuu kuinka tervetullut oletkaan. En edes aio loukkaantua tämän aamuisesta lumesta ja kylmyydestä. Olet epävakaa,vähän niin kuin minäkin. Aina ei ole helppoa päättää millä tuulella olisi. 
Tänään olin töissä mutta perjantaina ja lauantaina nautittiin keväisen lämpöisestä ilmasta,pyöräiltiin ympäri kaupunkia,käytiin leikkipuistossa,maalattiin munia kun pääsiäisenä unohtui,juhlittiin vähän Pepin nimppareita,bongailtiin sinivuokkoja ja käytiin metsäretkellä. Olin niin ihanaa! Kaunista ja niin lämmintä,metsästäkin oli jo kaikki lumet sulaneet. Tytöt etsivät ja keräsivät simpukankuoria ja rakensivat majaa,minä konttailin sammaleella ja kuvasin ja join monta mukillista teetä. Makkara maistui ja vaahtokarkit vielä sitäkin enemmän. Kuka ikinä onkaan keksinyt vaahtokarkkien paahtamisen - en tiedä pitäisikö kiittää vai syyttää. Ne ovat liian hyviä. 

***

Oh April how I welcome you. I won't even be mad about this mornings snow and coldness. You're unstable,just like me. It's not always that easy to decide which mood you are. I was working today but on Friday and on Saturday we enjoyed spring-like warm weather,biked all over town,went to playground,painted eggs because we forgot to paint them on Easter,celebrated Peppi's name day,spotted blue wood anemones and went to a forest trip. It was so lovely! Beautiful and so warm,all the snow had melted from the forest too. The girls searched and collected duck mussel shells and builded hut,I crawled on the moss and took pictures and drank many cups of tea. Sausages tasted good and marshmallows even better. Who ever came up with the idea to toast marshmallows - I don't know whether to thank you or blame you. They are so good. 

12 kommenttia :

 1. Taas kerran niin ihanat kuvat ja kiva teksti, paljon te aina ehditte! Tykkäsin myös kovasti edellisestä "yhtäkkiä" -tekstistäsi, mutta en ehtinyt kommentoida aiemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,myöhäiset kiitokset Tantuulia!! Näköjään tänne en vain millään ehdi! :(

   Poista
 2. If I cstill could see your posts, I could not reconnect on blogspot anymore to comment them neither post mine on my own blog …:-(( Now it is done yeh! Thank you again for all your beautiful pictures and let's hope Spring will be back soon (lots of rain in the South of France)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you,once again dear <3 I wish warm days for you and me!

   Poista
 3. April is so good. You always set such a pretty table. Xoxo

  VastaaPoista
 4. April is good. And you are making it look even better with your lovely pictures. Your blog is such a beautiful place!
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you so much!! How sweet to hear that <3

   Poista
 5. Lovely photos! Is that blueberry yogurt smoothie?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! There's some quark,frozen berries (blueberries and strawberries),banana and peach - yummy!

   Poista