Pages

maanantai 11. huhtikuuta 2016

On siis kevät / So it's spring

...ja se on aika ihanaa. Viikkoon on mahtunut monta lämmintä päivää,paljon pyöräilyä,hyviä kirjoja valoisiin iltoihin,ensimmäiset jäätelöt ja söpöimmät kukkakimput. 

En kestä näitä mini-lehtiä!

Käytiin divarissa ostamassa cd-levyjä ja samalla löytyi Frozen-dvd. Voi Ellin onnea! Elli rakastaa sitä elokuvaa ja etenkin Elsaa - ja siitä johtuen myös kaikkea vaaleansinistä ja kimaltavaa. 

Kutominenkin kiinnostaa taas pitkästä aikaa. Kun saan muutamat ranteenlämmittimet valmiiksi,aion ostaa uusia lankoja ja kokeilla jotain uutta. Katsotaan miten käy. 

Aina yhtä ystävällisen näköinen Iines.. :) / Iines,always looking so friendly.. :)

Viikkoon mahtui myös haljennut pyöränrengas,hajonnut tietokone,liikaa negatiivisia ajatuksia,kevätväsymystä ja epämääräistä levottomuutta. Vaan nyt on rengas korjattu,uusi tietokone hankittu ja ajatuksetkin selkenevät pikkuhiljaa.

Mukavaa viikkoa!

***

...and it's quite lovely. Week has gone by fast with many warm days,lot's of biking,good books for bright evenings,first ice-creams and cutest bouquets. I also feel like knitting again and after I've finished few pair of wrist warmers,I will buy new yarn and try something new. We'll see how it goes. One day we went to antiquarian to buy some cd's and found Frozen-dvd. Oh how happy Elli was! She loves the movie and especially Elsa and due to that,everything light blue and glittery. 
There was also a torn bike tyre,broken computer,too much negative thoughts,spring-tiredness and nonspecific anxiety in this week. But now the tyre has been fixed,new computer bought and my mind is clearing little by little.

Have a nice week!


7 kommenttia :

 1. Hello! Lovely photos as always :) Flowers, chocolates, coffee and kids :) What more could we want? Cheers

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you sweet Sandra! Yes,what more could we want..:))

   Poista
 2. Hold on, Niina! Summer is coming fast and soon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes,that is so lovely! Happy spring days to you <3

   Poista
 3. Iines is so beautiful!!! And friendly :o))))
  Have a wonderful week!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Timi! And haha,well don't know about that friendly..:) Happy weekend to you!

   Poista
 4. Hei!:) ihailen aina noita ranteenlämmittimiäsi, voisitko kertoa millä ohjeella teet niitä. Kun en ole koskaan tehnyt , niin olisi kiva saada jotain silmukkamääriä tms. Kiitos jo etukäteen. T. Tarja

  VastaaPoista