Pages

maanantai 15. elokuuta 2016

Ollaan kiivetty linnavuorelle ja pysähdytty pellonlaitaan, syöty salaattia kalliolla ja patonkia järven rannalla, paleltu tuulessa ja juostu sateensuojaan, herkuteltu uudella lempijäätelöllä (ainon kirsikan kuiskaus, oi nammm) ja kauniilla suklailla, katsottu elokuvia ja kurkattu paperikauppaan missä oli mini-museo, tehty viiden minuutin pysähdys Tiirinkoskelle ja moikattu lampaita ja rapsutettu kissaa, vuokrattu ja täytetty kirppispöytä ja tehty myös pari löytöä; nukkekodin kalusteita tytöille ja ihana kukkataulu minulle. Lisäksi ollaan selailtu vanhoja Tekniikan Maailmoita mitä aina ostan kirppareilta E:lle - en kestä mitä mainoksia niissä on! Kyllä on ollut niin eri maailma..kuvan mainos on vuodelta 1965 - klikatkaa isommaksi ja koittakaa saada selvää! Yhtäaikaa kamala ja mahtava mainos :) 
Hyvää uutta viikkoa!


***

We've climbed into a little mountain and stopped by a field, eaten salad on a rock and baguette by a lake, frozen in a wind and ran into shelter from rain, feasted with my new favorite ice-cream (cherry!) and with beautiful chocolate, watched movies and peeked into a paper-shop where were a mini-museum, made a five-minute stop at one lifestyle boutique and said hi to sheep and petted a cat, rented a table from flea market and filled it with stuff and made a few finds too; some furniture for the girls' dollhouse and a lovely flower cross-stitch work for me. We've also went through old car magazines which I buy for E. from fleas - I can't deal with the advertisements they have! The world has been so different..the advertisement on the picture is from 1965 - click it bigger and try to read it! It's terrible and wonderful at the same time :) 
Have a great new week!


2 kommenttia :

 1. Minä ottaisin (jos voisin) tuon valkoisen mukin ja lautasen puutarjottimen päältä. Ihanat.

  Kesän jäätelöhetki jäi yhteen kertaan. Mutta sentään kerta. Uudet perunat jäi kokonaan maistamatta, uimattakin jäi ja eikä grilliruokaakaan syöty...näin meni taas kesä tehden ihan muita kuin "kesäjuttuja".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi samoin, ne olivat ihanat! Ottaisin myös :)
   Ja mun mielestä ei ole mitään pakollisia tai ainoita oikeita kesäjuttuja. Ei ole pakko uida tai syödä grilliruokaa tms vaan tehdä just sitä mistä eniten itse nauttii :) Mä kyllä nautin tuosta jäätelön syömisestä vähän liikaakin..

   Poista