Pages

keskiviikko 10. elokuuta 2016

* * * * * * * * * *

Löysin kirpparilta syntymävuoteni kalenterin. Olen syntynyt torstaina. 
/ I found a calendar from my birth year on flea market. I was born on Thursday. 

Muutamia kirppislöytöjä. 
/ Some flea market finds. 

Omasta pihasta. 
/ From back yard. 

On jo syksyn viileys ilmassa, omenoiden tuoksu ja pimeys joka tulee joka ilta aikaisemmin. Huomenna ensimmäinen kouluaamu ja uusi arki, uudet kuviot. Nämä viimeiset vapaat ollaan laiskoteltu ja herkuteltu, käyty retkillä kivoissa paikoissa ja sen sellaista. E. ja tytöt kävivät myös pienellä saaristoreissulla viikonloppuna. Olin töissä enkä päässyt mukaan mutta oikeastaan ei haitannut - sain olla muutaman päivän kotona ihan yksin ja se oli lomaa minulle. Kiersin monta kirpparia aivan rauhassa ja tein monta löytöä, herkuttelin kanttarelleilla ja vohvelilla, kävin elokuvissa ja tanssimassa ystävän kanssa - parasta.
Nyt syödään hyvä iltapala, laitetaan reppu valmiiksi ja jännitetään vähän huomista. Uskomatonta että tyttöni on jo tokaluokkalainen.

***

There's already the coolness of the autumn in the air, the scent of apples and darkness that comes earlier every night. Tomorrow is the first school morning and a new weekday hustle starts. These last free days we've been lazy and feasted with yummies, went to trips in nice places and all kinds of things. E. and girls went also to a little archipelago trip on weekend. I couldn't go with them as I was working but it didn't really bother - I got the be home alone for few days and it was a holiday for me. I visited many flea markets in peace and made many finds, feasted with chanterelles and waffles, went to the movies and dancing with my friend - the best.
Now we're going to eat a yummy evening snack, put a backpack ready and will be bit nervous about tomorrow. I can't believe my girl is already a second grader.

4 kommenttia :

 1. Niin, meillä on sama syntymävuosi!

  Ihana sun asukokonaisuus. Tuo hame on huikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Lempihameeni kyllä, tuolta samalta kirpparilta joskus löydetty <3 (ennen kuin kirppari siis muutti)
   Ja juu,niin muistelinkin että ollaan samanikäisiä!

   Poista