Pages

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Syysloma / Autumn break

Syysloma-kakku, koska miksi ei? 
/ An autumn-break-cake because why not? 

Saatiin ihania ystäviä kylään ja herkuteltiin kakulla, oli niin mukavaa - sitten kun lapsetkin vihdoin leikkivät ja lopettivat riehumisen ja "koska-se-kakku-on-valmis"- kyselyt :) 
/ We got lovely friends for a visit and we feasted with cake, it was so nice - after the kids finally played and ended the rampage and "when-is-that-cake-ready"-questions : )

Oltiin ihan varmoja että kakku kaatuu, sillä minun kakuillani on tapana kaatua tai lässähtää tai jotain muuta mutta ei, tämä ei kaatunut. 
/ We were sure that the cake will fall because my cakes have a habit of falling or collapsing or something else but no, this one didn't fall. 

En kestä miten suloisia tyttöjä Elli piirtää!
/ Elli draws so cute girls, I can't handle it! 

Minni!!

Teetä rappusilla, uusissa villapaidoissa mitkä löysin kirpparilta. 
/ Tea on the stairs, wearing new cardigans which I found from flea market. 

Kukkia ystävältä. 
/ Flowers from my friend. 

Minni on ihan jättiläinen jo! Uskomatonta miten paljon se on kasvanut parissa viikossa. 
/ Minni is a real giant already! I can't believe how much she's grown in just couple weeks. 

Ystävän luona suussasulavaa omenapiirakkaa ja muffinseja. Koko viikon herkuttelun jälkeen en tiedä uskallanko laittaa farkkuja jalkaan huomenna..
/ Delicious apple pie and muffins at my friends. I don't know if I dare to put my jeans on tomorrow, after all week of feasting and eating treats..

Niin, voitteko uskoa että tämä tosiaan pysyi kasassa? 
/ I mean, can you really believe that this didn't collapse? 

Ja kakun jämät iltateen kanssa, parasta. 
/ And left-over cake with evening tea, the best. 

Syysloma oli ihana vaikka ei oltukaan ihan kokonaan lomalla. Peppi pääsi kiipeilemään ja saareen mökille yöksi ja leikkimään kavereiden kanssa ja vaikka mitä. Ja minä näin ystävää ja juorusin ja tein pikaisen kierroksen Ikeassa ja luin monta kirjaa ja olin superlaiska. Huomenna taas herätyskello soimaan ja arki pyörimään mikä kummasti kyllä maistuu taas tällaisen pienen tauon jälkeen. Ja pakkohan se on mainita että melkein tasan kaksi kuukautta jouluun! Apua. 

***

 Autumn break was lovely even though we didn't actually had vacation (but few days off from work anyways). Peppi went climbing and stayed one night in a cabin in a island and played with her friends  and all kinds of other fun stuff. And I saw my friend and gossiped and made a quick stop at Ikea and read many books and were super lazy. The alarm clock is waiting for tomorrow morning and the weekday hustle starts again - which actually is okay after this short break. And I just have to say it - almost exactly two months till Christmas! Yeeks! 

7 kommenttia :

 1. It seems you really enjoyed the Autumn break :o)
  The cake looks fantastic! Yummy!!!!
  Have a nice week!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Timi, have a nice week too! And that cake was really good :)

   Poista
 2. Ihana kakku. Tosi taitavasti Elli on piirtänyt ihmisiä. Eikös Elli ole 4-vuotias? (Vai joko 5-vuotias?) Meidän pian 4-vuotias ei piirtele noin taitavasti.

  Nyt muuten olimme pitkästä aikaa Aulangolla, seikkailupuistossa. Leivintuvalle emme samalla reissulla ehtineet, mutta toisella kerralla sitten.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kakku oli kyllä hyvää vaikka itse sanonkin..:) Ja joo, Elli täytti heinäkuussa neljä ja piirsi vielä vähän aika sitten ihan vain pallon millä oli silmät ja suu ja siitä lähti tikku-kädet ym, nyt ihan yhtäkkiä on alkanut piirtämään ihan koko ajan ja paremmin.
   Peppikin kävi vähän seikkailupuistossa kiipeilemässä :) Mutta tuutte ensi kerralla sitten herkuttelemaan!

   Poista
 3. All your photos are so cozy and scream Autumn. I love it! :)

  -Lor
  acozyspace.org

  VastaaPoista
 4. Minni is reaching maxi size! How I love Elli's drawings! Bravo, little Miss! Still love ++++all of your pictures!

  VastaaPoista