Pages

torstai 10. marraskuuta 2016

* * * * * * * *

Päivät soljuvat ohi nopeasti, on liikaa kiirettä ja menoa ja kaikkea yhtäaikaa. Lopulta käy niin että lamaannun enkä tee mitään ja sehän tietenkin vain pahentaa asioita. Nyt on vähän niin - kaikki kesken ja sekaisin. Ja minä vain juon teetä. Ja syön suklaata. Ja kuuntelen melkein keskeytyksettä Radioheadia.
/ Days go by fast, there's too much hurry and hustle and all the things at once. In the end I become depressed and won't do nothing at all and that just makes things worst. Now it's bit like that - all is unfinished and unorganized. And I just drink tea. And eat chocolate. And listen to Radiohead almost nonstop. 

Viime lauantaina oli taas vapaata, kiitos pyhäinpäivän. Laiskoteltiin, herkuteltiin ja käytiin ajelemassa maalaisteillä ja ihailtiin lumisia maisemia. Minulla oli ihana sylikaveri autossa. 
/ Last Saturday was a free day again, thanks to All Saints' Day. We were lazy, feasted a lot and went to admire snowy views. I had this lovely little friend on my lap in the car. 

Ja saatiin kunnon ensilumi! Näissä kuvissa on vain ohut kerros mutta nyt lunta on jo monta senttiä ja ihan valkoinen maa. On kyllä kaunista (ja pirun kylmää, brrrr ). 
/ We got 'real' first snow! In these pics it's just a thin layer but now we have many cents already and the ground is all white. It really is beautiful (and damn cold, brrr ). 

Teetä, teetä, koko ajan teetä. 
/ Tea , tea , just tea all the time. 

Laitoin ihanasti tuikkivia valoja ikkunoihin ja istutin ensimmäiset hyasintit - toinen on jo ihan nupullaan enkä malta odottaa sitä tuoksua!
/ I put some wonderfully glistening lights on few windows and planted the first hyacinths - the other one has buds already and I can't wait the scent of them!

En ole sentään koko viikkoa vain juonut teetä vaan olen ollut myös töissä, täyttänyt kirppispöydän ja teettänyt joulukortit kerrankin ajoissa!! Voitteko uskoa! Laitan niitä tänne myyntiin pian ja samoin myös Parolan Aseman Joulumarkkinoille. Kuvat ovat vanhoja  - jos olisin tiennyt että lumi tulee näin aikaisin, olisin ottanut uusia..mutta ei voi mitään :) 
/ I haven't just drank tea all week long but I've been also at work, filled a flea market table and made Christmas cards in time for once!! Can you believe it! I'll put them here for sale soon and I'll sell them on Parola railway station's Christmas fair too. Pictures are old ones - if I would've known that the snow comes this early, I would've taken new ones..but oh well,what can you do :) 

Aamupäivä-kylvyn jälkeen lueskelua sohvalla. 
/ Reading on the sofa after day-bath. 

Kimaltava iltatee. 
/ Glistening evening tea. 

Löydettiin täydellinen pieni punainen talo Hauhon vanhalta raitilta. 
/ We found the most perfect little red house in a near village. 

Peppi otti kuvan minusta ja Minnistä :) 
/ Peppi took a picture of me and Minni :) 

Viimeisiä kukkasia takapihalla, tosin nyt nämäkin ovat jo varmasti hautautuneet lumeen. 
/ Last flowers on our back yard, although I think these are already covered in snow. 

Kuihtuneet kasviparkani, yksinäinen surkea kurpitsa ja kynttilälyhdyt ovat kaikki peittyneet lumeen. Ne olisi tietenkin voinut siirtää aikaisemmin pois..:) 
/ My wizened plants, lonely miserable pumpkin and the lanterns are all covered in snow. Of course I could've moved them away bit earlier..:) 

Hauholais-orava. 
/ Village-squirrel. 9 kommenttia :

 1. TYkkään näistä kuvista tosi paljon...niin suloinen aamupäivä-kylpijä ja Minni...ja pieni punainen talo..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla,kiitos paljon! Tuo punainen talo oli täydellinen!

   Poista
 2. I get depressed when my days become overwhelmed too. My puppy certainly helps to cheer me up.:) Your pictures are so, so beautiful. I love the colors.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Rachel! It happens to me every time..but luckily it passes! Puppies are <3

   Poista
 3. Ihanat tunnelmat.
  On kyllä niin totta, että lamaantuu, jos on liikaa kiirettä.
  Taidan ottaa sinusta mallia ja hankkia hyasintin. Jotenkin jo joulututtaa, johtuukohan se lumesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se joulutus johtui varmaan lumesta, nyt kun taas on mustaa ja märkää niin voi tylsyys. Mutta osta hyasintti! Mulla aukesi jo molemmat, oi mikä tuoksu <3

   Poista