Pages

tiistai 23. lokakuuta 2018

Syksystä / Of autumn

Ohhoh, yli kuukausi siitä kun viimeksi kävin täällä! Miten voikaan aika kulua näin nopeasti, en ymmärrä! Töissä on ollut vähän hässäkkää mikä alkaa pikkuhiljaa tasaantumaan mutta töitä on tosiaankin riittänyt ja nytkin on kiva 9 päivän putki. 
Pennut ovat kasvaneet isoiksi ja suloisiksi karvapalleroiksi ja päivät ja viikot vain hujahtavat niitä hoitaessa ja seuratessa. Ja syksy on ollut taas niin hengästyttävän kaunis että en kestä. Olen yrittänyt nipistää pieniä hetkiä päivistä ja käynyt metsässä ja kävelyillä ja kuvannut paljon. Tässä vain pieni osa kuvia ja näistäkin osa sieltä kuukauden takaa..:) 
/ Oh huh, over a month since my last visit here! How is it possible that time goes so fast, I don't understand! There's been a little hustle at work but now it's starting to easy a bit but there's been a lot work and at the moment I'm having nine days at work nonstop before my next free days. 
Puppies have grown so big and cute fluffy balls and days and weeks just fly by just watching and taking care of them. And autumn has been so breathtaking beautiful again that I cant handle it. I've been trying to snitch little moments here and there and went to the forest and off walks and taken a lot of pictures. Here's just a small part and part of these are month old..:) 

Iltatee takapihalla 25. syyskuuta. Oli niin vihreää ja valoisaa - nyt on kaikki lehdet maassa ja pimeä tulee jo kuuden aikaan. Nopeasti siihen kuitenkin tottuu, tässä pimeydessä ja syksyn synkkyydessä on jotain helppoa ja lohduttavaa vaikka samaan aikaan se on raskasta ja valoa on ikävä. Mutta on aika ihanaa käpertyä viltin alle ja juoda monta mukillista teetä ja kuunnella sateen ropinaa ulkona. Vain olla. 
/ Evening tea on our backyard on September 25. It was so green and bright  - now all the leaves have fallen down and it comes dark already around 6 pm. But you get used to it quickly, this darkness and autumn's gloominess has something easy and comforting even though at the same time it's though and you miss the light. But it's quite lovely to curl under a blanket and drink lot's of tea and listen to rain outside. Just be. 

Yhtenä sunnuntaina syyskuussa pyöräiltiin pitkin poikin ja käytiin Tiirinkosken tehtaalla. Syötiin vohveleita, hypisteltiin kippoja ja katseltiin eläimiä. Oli kiva päivä. 
/ On one Sunday in September we biked around and visited Tiirinkosken Tehdas. We ate waffles, fiddles cup and watched animals. It was a nice day. 

Pennut vähän alle kolmiviikkoisina 💛
/ Puppies almost three weeks old 💛
Korvapuustipäivänä en jaksanut leipoa vaan hain töistä jättimäisiä puusteja ja herkuteltiin niillä. Mutta sen jälkeen ei ole tehnyt mieli pullaa, tuli pulla-överit. Huh. 
/ On Cinnamon bun-day I didn't have enough strength to bake so I bought some giant buns from work and we feast with them. But I haven't felt like eating buns after that, I ate way too much!

Kaunis Aulanko eräänä kuulaan kirpeänä aamuna lokakuun alussa. Kuumaa teetä, hohtava aurinko, upeat maisemat ja kamera. Hyvä aloitus päivälle. 
/ Beautiful Aulanko on one crispy clear morning in te beginning of October. Hot tea, shimmering sun, gorgeous views and a camera. Good start for a day. 

Ja pian lisää kuvia! And soon more pictures! 

4 kommenttia :

  1. Beautiful colors! Lovely food photos! Autumn seems to be going well at your corner of the world!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! And yes, autumn has been so good here :)

      Poista
  2. Olikin taas jo ikävä näitä kauniita kuviasi!

    VastaaPoista