Pages

perjantai 8. marraskuuta 2019

Kesäloma 5 / Summer vacation 5

Aamulla puoli neljältä. Heräsin katsomaan auringonnousua ja toivoin sumua - ja sain mitä toivoin. Mitä kaunein ja ikimuistoisin aamu. Taianomainen sumu, kirpeän viileä ilma, hohtavia hämähäkin seittejä joka puolella ja heleän oranssina nouseva aurinko. Vain minä ja muutama lokki, muuten aivan hiljaista ja rauhallista. 
/ 3.30 am.  I woke up to see the sunrise and hoped for fog - and got what I wished for. The most beautiful and unforgettable morning. Magical fog, crispy cool weather, shiny spider webs everywhere and sun rising vividly. Just me and a few seagulls, otherwise totally silent and peaceful. 

Lempikeksejä (jos ei itsetehtyjä lasketa). 
/ My fave cookies (expect self-baked).

Kakku- ja teetauko Sodankylässä. 
/Cake- and tea break in Sodankylä. 

Tunturin päällä keskellä yötä. 
/ On top of fell in the middle of the night. 

Viimeisenä iltana, teetä asuntoauton ovella. Haikea tunnelma. 
/ Last night, tea at the door of our camper. Feeling melancholic. 

Vietettiin viimeiset pari päivää ja yötä Kylmäluoman leirintäalueella lähellä Kuusamoa. Paikka oli todella kaunis ja täynnä tekemistä ja keli helteisen kesäinen. Pyöräiltiin ja uitiin, vuokrattiin sup-laudat ja soutuvene ja ihan vain nautiskeltiin olostamme.  
/ We spent the couple last days and nights near Kuusamo in Kylmäluoma campsite. The place was really beautiful and full of activities and the weather was sunny and hot. We biked and swam, rented a sup-board and a boat and just enjoyed ourselves. 


7 kommenttia :

 1. Ihania reissukuvia! Kyllä Suomi on kaunis maa...
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja niin on, aina se yllättää kauneudellaan <3

   Poista
 2. beautiful pictures. I come back to your site for years :) Maybe first time or second time I´ve written. Greetings from the Czech Republic :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. How lovely to hear that!! Thank you so much for your comment <3

   Poista