Pages

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Tämän päivän herkkuna wienermunkki - kaupungin parhaita kun saa apteekin vierestä ja siellä piti käydä päivällä. Käytiin myös vähän pulkkailemassa pihalla ja raitis ilma teki hyvää. Nyt on kuitenkin höntti ja tukkoinen olo,mitä yritän helpottaa teellä ja loikoilulla ja - kutomisella. Innostus tulikin ihan yhtäkkiä eilen illalla ja jos hyvin käy,jämälangoista tulee villatakki tytölle. Epäilyttää kovasti,mutta onpahan ainakin mukavaa puuhaa:) 

Today's delicacy is my favourite doughnut - you can get the best one's in town next to a pharmacy where I had to visit today. I also slid with P. on our yard and the fresh air felt good. Now I however feel bit weird and blocked up,and I'm trying to ease it with tea and lying under a blanket and - knitting. I got the knitting-bug all of a sudden last evening and if everything goes as I've planned,P. is going to have a cardigan made out of left over yarns. I'm really suspicious about it,but at least it's nice to knit it:)

22 kommenttia :

  1. it looks like a very nice knitting project! lovely colours in your pictures.

    VastaaPoista
  2. Voi, nyt tekisi minunkin mieli ryhtyä jämälankavillistä väsäämään, tosi kivalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mutta saa nyt nähdä mitä tästä tulee..kuten sanoin,epäilyttää kovasti:)

      Poista
  3. Meidän kaupungin leipomosta saa myös aivan ihania wienermunkkeja. Niissä on aprikoosihilloa.. onko noissa?

    Mulla olis aivan kauhea kutomisinto mutta kun huusholli kaipaa vielä järjestystä rempan jälkeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on omenahilloa,se on täydellistä! Ja voi kuule,meilläkin olisi täällä vaikka mitä hommaa,mutta niin vaan ryhdyin kutomaan elämäni ensimmäistä villatakkia:) Olen mestari tekemään kaikkea muuta kuin sitä mitä oikeasti pitäisi.

      Poista
  4. Mullakin on ollut jämälankatakki suunnitteilla, mutten tunnu saavan sitä puikoille asti. On aivan liian monta neulejuttua mielessä, mistään ei tule valmista!

    Ihana teekuppi sinulla. Laita ihmeessä sekaan vähän inkivääriä ja hunajaa, se auttaa! Paranemisia ja lämpöä pakkasen keskelle sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas ei ole ollut mitään neulejuttuja mielessä,tai no,kaulahuiveja nyt voisin kutoa vaikka koko ajan mutta niitä alkaa olla jo liikaa:) Tämä takki tuntuu kivalta,vaikka epäilyttääkin. Toivon kovasti,että saan sen valmiiksi enkä menetä hermojani esim. viimeistelyvaiheessa..:)
      Ja kiitos vinkistä! Inkivääristä en tykkää yhtään,mutta ehkä pitäisi silti kokeilla. Hunajaa laitoin juuri ja maistuu niin makealta että en tiedä saanko juotua..taisin laittaa vähän liikaa:)

      Poista
  5. Auttaako kutominen flunssaan, enpä tiennytkään :) Toivottavasti ei tule kova tauti päälle teille. Hmm..onneksi söin äsken tuhdin iltapalan, muuten olisi tullut itku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se näköjään auttaa:) Tämä on tälläistä tylsää flunssaa vain,en usko että pahemmaksi muuttuu..mutta tietenkin kun sanoin nyt noin,niin muuttuu. Ja voi,ruoka- ja herkkukuvat muissa blogeissa on kyllä aika pahoja mullekin!

      Poista
  6. 1. I just adore the framed pictures on the wall.
    2. I would say the gathering of leftovers and doing something with is an excellent idea. It is quite similar with what I just did to my leftovers although, I am thinking of a making a blanket because the yarn is think and course!
    3. Play is fun and baskets pretty.
    I hope you will feel better. Looks to me in the last photo, you got all the perfect antidote to feeling better. Cherio!

    lucy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh,thank you so much Lucy! :) This cardigan is a good way to use all my left overs,but I was thinking about scarf and a blanket too..maybe I'll do a blanket too:) And yes,tea&yummies are always good antidotes!

      Poista
  7. Minäkin tykkään teekupistasi. Inkivääriteetä olen litkinyt koko eilisen ja monta muutakin mennyttä päivää, mutta siitä huolimatta taisin olla yöllä kuumeessa. Muita flunssan oireita ei kyllä ole, paitsi kivistävät lihakset ja kipeä pää.

    Kutominen auttaa minusta kaikkeen (paitsi kipeisiin lihaksiin)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun on tehnyt mieli vain Tiikerin päiväuni-teetä vaikka normaalisti en sitä juokaan..nyt sekin alkaa jo tökkimään. Inkiväärin mausta en hirveästi tykkää,mutta kuten sanoin jo Mirvalle,ehkä pitäisi maistaa sitä teessä. Minulla ei taas ole kuumetta,mutta kaikki muu löytyy..etenkin kipeä pää,au. Taidan mennä jatkamaan kutomista:)

      Poista
  8. Jämänuttu näyttää hyvältä :) Ja mitkä keväiset sipulit sulla on jo pöydällä, oi että.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,kiitos! En kyllä yhtään tiedä miltä se näyttää sitten valmiina,ei varmaan yhtään siltä mitä nyt kuvittelen:) Lidlissä oli jo narsisseja,oli pakko ostaa kun olivat niin ihanan keväisiä. Vaan vielä enemmän haluaisin helmihyasintteja..ehkä niitäkin saa jo kohta.

      Poista
  9. Luulen, että mulla on tuota samaa keltaista lankaa. Siinä on täyteläinen väri, en vain ole oikein vielä keksinyt mihin sen yhdistän nyt talvella. Taidan katsella sinun kuvia ja inspiroitua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa ajatella kuviani inspiraation lähteenä,mutta mukavaa kuulla jos ne ovat sitä muille:)
      Minulla on ollut vaikka mitä tuon värisiä lankoja,kuvan kerän sain naapurilta joten en tiedä mitä se on. Mutta väri on kohdallaan:)

      Poista
  10. Tauluryhmät ovat hauskoja siinä, että joka kodissa ne kootaan omalla tavallaan. Osui silmääni, sillä oma kootut kehykset esetelma on viittä vaille valmiina tekeytymässä.

    VastaaPoista
  11. I'm looking forward to seeing the cardigan (if you decide to share it). Your doughnut looks yummy!

    VastaaPoista
  12. Good idea Niina! I do it some time ago with yarn scraps. The result has been a Hippie cardigan! ;)
    Have you received my email?
    Have a lovely Weekend!

    VastaaPoista
  13. minäkin tykkään nyt kutoa. tuli niistä sitten jotain tai ei. värien ja lankojen kanssa duunailu vaan on yksinkertaisesti kivaa.
    mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista