Pages

maanantai 16. huhtikuuta 2012

 Viikonloppuna käytiin Turussa juhlimassa söpöä kaksivuotiasta ja syötiin paljon ihania kakkuja,nähtiin kurkia ja haukkoja ja tulvivia peltoja,oltiin ulkona ja haravoitiin ja löydettiin lehtien alta ensimmäiset lumikellot,krookukset ja skillat ja oltiin ihan keväisissä tunnelmissa. Ja ollaan kyllä vieläkin,vaan tottakai huomiseksi on luvattu lumisadetta. Ei kai nyt enää voi tulla lunta? 

On weekend we went to Turku and celebrated cute two-year-old girl and ate lot's of lovely cakes,saw cranes and hawks and flooding fields,were outside and raked and found the first snowdrops,crocuses and scillas under the leaves and were all in spring mood. And we still are,but of course the weather forecast said it's going to snow tomorrow. Oh how I wish they've forecasted it all wrong..

10 kommenttia :

  1. Miten ihania kuvia taas!
    Masusi on kaunis.
    -Kristiina-

    VastaaPoista
  2. Täh, lunta?!? Ei voi olla... Tyttärelläsi on kyllä hieno synttärilook, ja voi miten upealta näytät kasvavan masusi kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,kiitos paljon Mirva! :) En kyllä tunne oloani upeaksi,päinvastoin..:)
      Ja joo,lunta,ikävä kyllä. Täällä ainakin satoi ja nyt on uutta lunta taas maassa..onneksi aika vähän mutta liikaa kuitenkin:(

      Poista
  3. Kyllä vain on yön aikana maahan tullut, murrr...Muistan vielä oikein elävästi kevään 1994, jolloin äitienpäivänä tuli lunta niin paljon että säärtä myöten kahlattiin. Edellisenä päivänä olin kulkenut balleriinoissa.
    Kivaa kun lähdette reissuun! MIhin maihin aiotte ajella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Murr tosiaan,täälläkin satoi..höh. Mutta apua,nyt ei onneksi tarvitse kahlata säärtä myöden! Huh,kunpa ei tulisi enää takatalvea.
      Ja on kyllä kivaa! Mennään ensin Ruotsin poikki Tanskaan ja Hollantiin,sitten ehkä Belgiaan ja Ranskaan ja sitten joko alemmas tai itään..saa nähdä:) Ei tee mieli hirveästi suunnitella etukäteen kun ei tiedä yhtään mikä fiilis on sitten matkalla ja kuinka aika,rahat ja kilometrit riittää.

      Poista
  4. Joo, lunta tulee, argh! Olen niin täynnä tuota valkoista ainetta, että ei mitään rajaa!! Tulisi ennemmin vetenä, niin loputkin sulaisi.

    Tuo reissu kuulostaa kyllä ihan hurjan kivalta! Meinaatko päivitää blogia matkan varrelta? Minunhan piti silloin kun olin siellä Pariisissa, mutta kannettavan raahaaminen tuntui liian ylivoimaiselta.

    Ihana maha, minulla on vauvakuume :)

    VastaaPoista
  5. Wow!! it's a very big party!! you looks very very nice!!

    VastaaPoista
  6. Voi, tulin tästä postauksesta niin hyvälle tuulelle :) Tuo viiminen kuva on aivan ihana. Täydellinen harmaan ja kirkkaan vaaleanvihreän kontrasti, love it love it!

    VastaaPoista
  7. Kauniita kuvia!Varsinkin tuo masukuva :)
    -Mea

    VastaaPoista