Pages

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tänään / Today

...leppoisa aamu,lumitöitä,kevään ensimmäiset mustarastaat,lämmittävä aurinko,siivousta,kirjastoreissu ja rakenneultra. Näyttää kovasti siltä,että meille tulee toinen tyttö:)

...cosy morning,ploughing,first blackbirds of the spring,warming sun,cleaning,a trip to library and a second ultrasound. Seems like we're going to have another girl:)

22 kommenttia :

 1. another girl : )

  wishing you a happy easter,
  looks so cosy (as always) in your home niina!

  hugs
  v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you sweet Vibeke:) I hope your Easter was happy and sunny! Hugs to you too:)

   Poista
 2. Keväiset lämpimät kuvat, vaikka lumestakin vielä aavistus, ehkä se on kuitenkin vain enää aavistus, lumi häviää.

  Tyttöuutinen on suloinen. Muistan kun odotettiin toista lasta, olin ihan varma, että meille tulee tyttö, olin ostanut pienet kukkahousut heti tyttöä odottamaan ja sitten kun ultrassa oli melkoisen varmaa tietoa, että poika se onkin, olin ihan hämilläni, että voiko se niin olla, koska minulla oli ne kukkahousutkin, ajattelin, että eihän kukkahousuaavistus voi mennä pieleen... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Meille taas kaikki veikkasivat poikaa ja itsekin ehkä olin sitä mieltä..mutta ei todellakaan haittaa että tuleekin toinen tyttö,päinvastoin! Nyt vasta uskalsin ostaa muutaman pienen pienen vaatteenkin,aikaisemmin en - juuri tuosta syystä:)

   Poista
 3. ah, a baby sister for your daughter :D

  VastaaPoista
 4. Mikäpä sen ihanampaa, pikkusisko :) Vaatteitakin hänelle on jo varmasti valmiina edelliseltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nyt ei ole kuin aika isoja vaatteita jäljellä,muut olen laittanut jo eteenpäin. Vähän harmittaa,mutta onneksi ystäviltä ja kirppareilta saa kivoja:)

   Poista
 5. Ensinnäkin hurjan paljon onnea raskauden johdosta, niin mukava uutinen! Tuolta aiemmasta postauksesta jo ihastelin miten kauniisti raskaus pukee sinua. Kaikkea hyvää odotukseen!

  Meillä kun täällä tyttöenergiaa riittää, niin voin sanoa, että siskokset on aika hauskoja pakkauksia ja hurjan tärkeitä toisilleen (toki varmasti veli olisi aivan yhtä ihana ja tärkeä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,kiitos valtavasti! Sanot niin kauniisti:) Ja juu,minulla on sellainen hytinä että täällä tulee myös riittämään tyttöenergiaa ja menoa sitten hetken päästä!

   Poista
 6. Teillä on kodikas,kiireetön tunnelma.Onnellista pienen tytön odotusta!Minusta oli valtavan jännittävää kuulla kuopuksen sukupuoli,jotenkin sitä pientä ihmistä alkoi ajatella selkeämmin omana persoonanaan.Itselläni on kolme nuorempaa sisarusta ja olen aina ollut huolehtivainen,oikein perus-esikoinen,nyt kun omaa esikoista,poikaa,seuraa niin on hauska nähdä miten huolehtivainen on siskostaan vaikkei suoranaisesti ole koskaan hoivailusta kiinnostunut,ikinä nukeilla,nalleilla halunnut leikkiä.Valtavan tärkeitä niistä tulee toisilleen,sisaruksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja totta - ihan sama ovatko tyttöjä vai poikia,sisarukset ovat aina toisilleen tärkeitä. Uskon ja toivon,että meidänkin tytöille tulee hyvä suhde vaikka aluksi tuota ikäeroa onkin jonkun verran..

   Poista
 7. Oi, ihania uutisia ja juttuja ja niin kauniita kuvia sinulla täällä jo usealta kerralta! Ja Piin elämä... Pitäisikin lukea se taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua,kiitos paljon:) Piin elämä oli aika,hmm,mielenkiintoinen..:)

   Poista
 8. Onnea ihanista kuulumisistasi♥

  VastaaPoista
 9. (from what i can remember !) ultrasounds are moving :)
  my dream was to have two girls.
  i wish you & the baby are doing fine xoxo
  snow ? snow ?!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes,they are..and a bit crazy! It feels so strange to see the baby,how it moves etc. We wished for another girl too and it feels amazing that now we're having another girl! Well,of course the ultrasound isn't 100% reliable but almost.
   And thank you,we're doing quite fine:)
   And yes,snow..! Stupid snow.

   Poista
 10. Oi, toinen pikkuinen tyttö! Ihanaa :)

  Oikein hyvänmielen kuvia nämä kaikki taas! Teillä on niin kodikasta. Ja nuo teidän tipsut, voi että, ovat niin ihanan ilmeikkäitä tapauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malla! :) Tipsut on pöhköjä,vanhoja neitejä jo:)

   Poista