Pages

torstai 28. maaliskuuta 2013

Käytiin kaupungilla,oli paljon loskaa ja lätäköitä mutta myös paljon kuivaa asvalttia. Kumma kuinka talven jälkeen hiekan rohina kenkien alla kuulostaa aina yhtä ihanalta. Ja kuinka aurinko tuntuu niin kirkkaalta,etä melkein silmiin sattuu. Peppi osti torilta itselleen narsissin,minä Fidasta pienen maljakon ja kulhon muutamalla eurolla. Ostin myös lisää teetä,sitruunoita ja juustokakkuaineksia. Sitruunat menivät jääteehen ja juustokakku on jäähtymässä pöydällä. Molempia tein ensimmäistä kertaa,vähän jännittää miltä maistuvat. Huomenna herkutellaan. Ja laiskotellaan. 
Hyvää pääsiäistä kaikille!

(3. ja 2. alimmat kuvat naapurista)

We went to town,there were lot's of slush and puddles but also lot's of dry asphalt. It's so funny how the rasping sound under the shoes always sounds so lovely after the winter. And how the sun feels so bright it almost hurts to the eyes. Peppi bought herself a narcissus from the market square,I bought a little vase and a bowl from flea market with couple euros. I also bought more tea,lemons and cheesecake-ingredients. Lemons went to ice-tea and cheesecake is cooling down on the table. I made both of them for the first time so I'm bit excited what they will taste. Tomorrow we're going to feast. And be lazy. 
Happy Easter to everyone!

(3. & 2. lowest pics from our neighbours home)

7 kommenttia :

 1. Ihastelen täällä naapurisi kodin asetelmaa; ryijy, lipasto, tapetti, kukka+jakkara. Tyylikästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin tuohon kulmaukseen,niin kivoja juttuja! Ja tuo heidän tapettinsa,rakastuin siihen heti kun näin sen aikoja sitten.

   Poista
 2. Söpöinen maljakko. Olisi varmaan tarttunut minunkin ostoskoriini, jos olisin sattunut apajille. Tunnen suurta sympatiaa pulleahkoja saviastioita kohtaan.

  Makeat sukkahousut tai legginsit tai mitkä ovatkaan nuo sinun kuvioraidallisesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,kiitos! Pulleahko saviastia,ihana kuvaus! Mutta sellainenhan tuo on:) Olen myös aika heikkona savijuttuihin,mutta ennen kaikkea maljakoihin. Ja kiitos,nuo on minunkin lempparisukkahousut tällä hetkellä!

   Poista
 3. Aaaw, that picture of your girls is so sweet :-)

  VastaaPoista