Pages

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Viikonloppuna kakkuja ja kissanpentuja,sadetta ja sämpylöitä. Kakkuja ja muita ihania herkkuja saatiin suloisen kummityttöni kolmevuotis-synttäreillä,kissanpentuja käytiin ihastelemassa isäni luona,sadetta tuli ainakin lauantaina eikä se haitannut kun lumet saivat kyytiä ja tuoreilla,lämpimillä sämpylöillä herkuteltiin eilen kun Peppi leipoi niitä miehen kanssa. Nyt taas tylsääkin tylsempi maanantai,harmaa taivas ja väsynyt olo. Mutta kyllä se tästä,tänään aikaisemmin nukkumaan ja huomenna uusi,parempi päivä. Ja huhtikuukin on jo puolessa välissä,kevät on kohta täällä!  

Cakes and kittens,rain and buns on weekend. Cakes and other yummies we got at my lovely goddaughter's birthday-party,kittens we saw and admired at my dad's place,it rained at least on Saturday but we didin't mind 'cos it made the snow melt faster and we feasted with fresh,warm buns yesterday as Peppi baked some with E. Now it's the most dullest Monday,grey sky and I'm feeling tired. But it's going to be ok,must go to sleep bit earlier today and tomorrow is a new,better day. And April is already on halfway,spring is here soon!

8 kommenttia :

  1. Voi miten suloisia karvapalleroita nuo pennut! Kaulahuiviko tuosta Novitan paksusta langasta on tulossa? Mulla on samaa jemmassa Ainoa varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja vielä: toivon aurinkoisempaa viikonjatkoa sinne (ja tännekin)!

      Poista
    2. Kissanpennut ovat aivan liian suloisia! Ja juu,piti tulla Pepille huivi mutta lanka loppui kesken niin tulikin Ellille:) Päätin käyttää vanhat langat nyt pois,uusia en osta..siksi tuokin sai jäädä lyhyeksi:)
      Aurinkoa sinnekin!

      Poista
  2. Niin suloinen karvakerä!Voi kun viitsis ottaa kissan.Nyt olis mahdollista kun on oma talo mutten tiedä riittäiskö oma viitseliäisyys,lapset on niin (nätisti sanottuna) haastavissa ikävaiheissa että ne näännyttäis eläinparan alkuunsa,ehkä vielä odotellaan ens kesään..
    Täytyy näyttää toi kakkukuva Liisalle,kesäkuisia syntymäpäiviä,3v,on suunniteltu jo tovi.Liisa on suunnitellut siis.Aikoo saada prinsessajuttuja ja tyttöjen kampetta lahjaksi,näin ilmoitti.
    Tehtiin eilen lettuja,spelttijauhoista ja hyvin toimi,jotain pientä piristystä tähän harmaaseen loskaan.Ja mikä muu se nyt vois tulla kysymykseenkään ku ruoka :) Raikkaampia tuulia tälle viikolle,kuulemma lämpenee ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo olivat kyllä hurjan ihania..:) Meillähän tuo katti on ollut nyt elokuusta lähtien ja onhan siinä puolensa. Sisäkissa,koska vieressä iso tie ja junarata ja kettuja. Mutta selvästi ulkokissan luonne,riehuu ja sekoilee ja tekee pahojaan..aina ei jaksaisi,esim. yöllä ei ole kiva herätä mouruamiseen kun muutenkin nukkuu niin vähän:/ Osaa olla myös ihana,kehrääväinen sylikissa mutta jos olisin ajatellut pidempään,oltaisiin otettu kissa vasta kun Elli on vanhempi..:)
      Ai sielläkin jo prinsessajutut? Täälläkin ollut jo kauan..huh. Varmaan meilläkin sitten kesällä prinsessakakkua ja muuta pinkkiä ja hörsöä..:)
      Ja kiitos samoin sinulle! Kevättä on tosiaan ilmassa,lumet ovat sulaneet nyt vauhdilla!

      Poista
  3. Lämmin ajatus sinulle suloisten kuvien kuvaajalle!Toivottavasti pian saadaan kaivaa aurinkolasit taas nenänpäälle keikkumaan.
    ps laitoin sinulle "postia"
    hali.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sanopas muuta! Onneksi on ollut aika lämmintä vaikka aurinko ei olekaan nyt paistanut. Kiitos postista,toivottavasti minunkin postini tulee pian perille!

      Poista
  4. I love your photos as always - especially the kittens gets me in a real spring feeling! :D

    VastaaPoista